Sökresultat för: ”

amerikansk hjälm säljes

Tidigare utannonserade

Jag ska sälja mina Amerikansk fotbollsskydd. Det ingår: 2 hjälmar, storlek Large youth. Märke Ridell. 2 axelskydd, storlek Small youth. Märke Shutt. Byxor, storlek Medium youth. Byxorna är svarta. Byxor, storlek large youth. Byxorna är vita. Byxor, storlek Large youth. Byxorna är svarta. 2 set pads till byxorna. 2 skärp till byxorna. Byxor, small adult. Byxorna är vita. Tröja, storlek medium. Vit tröja. Tröja storlek medium. Lila tröja Jag kan kontaktas via email och telefon. Helst via Email.
Tjena! Letar efter en hjälm samt axelskydd, men även andra skydd är av intresse. Som student är min budget något begränsad, därav söker jag efter begagnade prylar i första hand. Spelar som linebacker, är ca 186 lång, väger runt 92 kilo. Hjälmstorlek bör vara large eller x-large, axelskydden någonstans runt 17-19", dvs medium/large (beroende av märke). Kontakta mig gärna per mail eller telefon/sms. Ring inte efter 21:00 och inte innan 08:00. Pendlar även en hel del mellan Stockholm och Uppsala.
tja, säljer min amerikanska fotbollsutrustning pga jag inte spelar längre. 2 axel skydd ingår och en hjälm, och byxor med skydd ingår. skor ingår också. allt är köpt från usa och inget är sönder och funkar perfekt. byxorna och ben skydden är oanvända, alltså är de i nytt skick. skorna är knappt använda. utrustningen passar personer runt 13-14 år. så om ni är intresserade eller vill veta mer information så är det bara mejla eller ringa mig!
HÄR HAR NI EN LW HJÄLM 100% ORIGINAL OCH I ANVÄNT SKICK, DENNA ÄR HEMTAGEN AV EN AMERIKANSK KRIGSVETERAN OCH HAR KÖPTS UR DENNES DÖDSBO. MÄRKT ET67 OCH 213. DEKALEN UPPSKATTAS HEL TILL 65% INREDNINGEN ÄR ENLIGT BILD MYCKET SLITEN DENNA ÄR UNIK DÅ DEN BÅDE ANVÄNTS I STRID OCH DÅ DEN ÄR HEMTAGEN AV EN VETERAN VID SNABBARE AFFÄR KAN GIVETVIS PRISET DISKUTERAS. JAG SVARAR SNARAST PÅ MAIL DÅ JAG JOBBAR DAGTID MEN PROVA GÄRNA ATT RINGA.
Hjälmen är en Riddell Revolution IQ Senior stlk. Medium Axelskydden Schutt Varsity Flex All Purpose stlk. Large Svart överdragströja medföljer. Leveransdatum för sakerna är 2012-02-27, kvitto finns och skydden är använda på mindre än 10 träningar. Nypris för paketet är 3500 kr men jag säljer av dom för 2000 kr för en snabb deal. Grejerna finns i Tyresö och det är bara att ringa, SMSa eller maila vid intresse eller för mer information. Mvh Fredrik Höllinger