Sökresultat för: ”

amerikansk hammock säljes

Tidigare utannonserade

Porch Swing är en Amerikansk Hammock. Den kan hänga under veranda taket, eller i en snygg ställning i trädgården. Tänk på alla de många glada stunder, du och din familj kan njuta och koppla av i denna Porch Swing. Varje möbel är unik tillverkad i bästa material och snickeri utförande. Finns i fsc furu, lackerad, Sibirsk lärk samt tryckimprgnerade Den finns i många modeller. Beställ pdf fil över modellerna.
Den ultimata hammocken för många lata stunder. Välj mellan Svensk design eller Amerikansk stil. Alla med en robust stomme för bästa komforten. Svenskt hantverk när det är som bäst. Ni kan få er swing i: Äkta kvistfri Sibirisk lärk. Kvistfri norrlands furu. Tryckimpregnerad gran. Jag arbetar bara med fsc & eco godkänt material mm. Beställ pdf med alla Porch Swing & info.
Grenadine 2005, 69s. inbunde. illsutrerad. ?En handbok bourbon? ger en grundläggande kunskap om amerikansk whiskey och kulturen och historien bakom. ?En handbok bourbon? lär dig hur amerikaner hanterar sin whisky ? som shot eller sippin? whiskey ? boken beskriver hur den tillverkas, av vad och varför och när det började. Boken är skriven ur svensk synvinkel, så långt det är möjligt. Rekommendationer och urval utgår från det svenska sortimentet. Men det måste erkännas att det mesta lutar sig mot det amerikanska; vilar ryggen mot hammockens ryggstöd, sparkar av bootsen och petar upp hatten i pannan för att se vad som händer på whiskeyfronten. Invävt i denna mix av majs, ekfat, presidenter och skatteflyktingar finns också en svensk amerikavän och krögare, Rob Cederlid med restaurangen ?Saddle & Sabre? i Stockholm. Genom många turer västerut ger han sin stämpel och förankrar ?En handbok bourbon? i den amerikanska myllan. Robs öppna famn och fäbless för det amerikanska ? stadiga biffar i valfri vikt, cajunrätter, amerikansk småbryggeriöl och dryga femtiotalet olika whiskeysorter ? den gästvänligheten och hungern smittar av sig i boken. Poängerna plockas på den okända mångfalden, bredden och kopplingarna smakmässigt och kulturellt och historiskt med andra destillat, fokuserat på whisk(e)y. Författarna Jerry Lindahl och Örjan Westerlund är väl bevandrade i folklig spritkunskap och konnässörskunnande. De har tidigare skrivit de storsäljande ?En handbok choklad? och ?En bok sprit? som genom sina lättsamt faktamättade upplägg rönt stor uppskattning. Örjan Westerlund har även skrivit ?En bok whisky?, debutboken från 2004 som hittills sålt i 15.000 exemplar.