Sökresultat för: ”

amerikansk fåtölj säljes

Tidigare utannonserade

Amerikansk divansoffa. Sitt och ryggkuddar är klädda i microfibertyg*. Armstöd och ram är klädd i konstläder som andas. Microfiber är smutsavvisande och slitstarkt som läder. Skulle olyckan vara framme med utspillt kaffe eller t o m rödvin, torka bara av med en fuktig trasa så fort som möjligt så blir det inga fläckar. Obetydligt använd, säljes på grund av flytt. 10,500 kr Obs! = Ring, jag besvarar inte sms, mail, jag sänker inte priset på min soffan den är i mycket bra skick. Prutare undanbedes Jag nås säkrast kvällstid.
Säljes Amerikansk grupp.En 3 sits och en 2 sits soffa. Tyg och utförande enligt bild. Finns små förslitninngmärken och ena armstödet är nedsjunkit plus att tyger har en reva, dock osynligt då kuddarna är på plats. Mycket sköna att slösova i och bara mysa. Tvåan är c.a 1830mm lång och 950mm djup. Trean är c.a 2400mm lång och 950mm djup. Bruksskick! Välkommen att titta.. Hämtas samma dag som jag flyttar! Inte bestämt ännu men kan bli ganska snart.
Mycket bekväm 3-sits soffa i amerikansk stil och komfort med dunstoppning borskänkes. Mått: Bredd: 245 Djup: 102 Höjd (ryggsida): 79 Katter har vistats i hemmet som soffan står i. De har tyvärr lämnat lite klösmärken på ena armstödet. Se bild. Klädsel är avtagbar. Nypris: 16000 Avhämtas i Hornstull Tacksam för snabb affär. Glöm inte att skriva telefonnummer i ert mail om ni är intresserade.
Hejsan Säljer min amrikanska soffa pga flytt den får inte plats i den nya lägenheten tyvärr:/ Den är i jätte fint skick inga märken eller sönder någon stans. Jag köpte den som ny för 15.000 kronor. Har haft den i 5 år. Det är en trea och en två. Trean är 230 cm lång Tvåan är 170 cm lång. Soffan är i beige och nitar runt från armstödet och ner jätte snyggt. Den är jätte skön att sitta i mjuk och skön. Så hör av er där ute om ni vill ha en elegant skön snygg soffa.
Hej! Vi söker en lägenhet eller villa i stockholmsområdet till inspelningen av en ny humorsatsning för SVT. Lägenheten ska andas amerikansk kitsch med överdimensionerade fåtöljer osv. Tänk Hollywood! Inspelningen sker under en halv dag den 15:e eller den 16:e oktober. Ersättning 1000:-. Yrkeskategori: Rekvisita Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.