Sökresultat för: ”

amerikansk cocker spaniel hane till avel säljes

Tidigare utannonserade

Vi har en Amerikansk cocker spaniel tik som är 2 och ett halvt år gammal. Vi söker en Amerikansk cocker spaniel hane, är ni intresserade maila till oss.
"Viggo" är en robust och glad hane. Finns tillgänglig för avel. Han är renrasig med stamtavla. Hör av er till mig om ni är nyfikna så får ni veta mer om honom.
Liten seriös uppfödning i hemmiljö. Vårt mål är sunda och friska hundar för sällskap, utställning och avel. Svarta valpar finns att tinga, både hane och tikar. Leveransklara i början av oktober 2011. Välkommen att höra av dig vid intresse!
Vi har två söta buffa valpar kvar till rätt hem. En hane och en tik. Valparna är efter välmeriterade linjer och föräldrarna är båda mycket lugna och trevliga. Amrisen är den perfekta sällskapshunden och om du inte är intresserad av utställning så kan man klippa amrisen i en lättskött sportfrisyr. Leverans är den 26/10 (fredagen före höstlovet!) och då är valpen chipmärkt, vaccinerad, avmaskad, registrerad, vet. besiktad och doldafelförsäkrad. Vi följer SKK's rekommendationer och avtal vid avel och försäljning. Är du intresserade av en valp från Kennel Chamris så är du välkommen att höra av dig via mejl eller telefon.