Sökresultat för: ”

amerikansk cocker spaniel avel säljes

Tidigare utannonserade

En Amerikanska cocker spaniel kille som är 6 månader söker ny familj. Han har ett litet bettfel, som inte är ett problem för honom men som hindrar oss att använda honom till utställning och avel som vi planerat. Därför ger vi honom nu chansen att bli världens bästa familjehund, vilket jag är säker på att han är då han är en underbart social och positiv kille som vill vara med på allt. Har du ett varaktigt hem att erbjuda vår lilla kille så välkommen att höra av dig. På bilden är hans mamma. Ingrid, Kennel Goldsky´s
Det finns Svarta och Buffa tikar till rätt hem. Valparna är efter välmeriterade linjer och föräldrarna är mycket lugna och trevliga. Amris är den perfekta sällskapshunden och om du inte är intresserad av utställning så kan man klippa amrisen i en lättskött sportfrisyr. Leverans är då valpen är 8 veckor före höstlovet och då är valpen chipmärkt, vaccinerad, avmaskad, registrerad, vet. besiktad och doldafelförsäkrad. Vi följer SKK's rekommendationer och avtal vid avel och försäljning. Är du intresserade av en valp så är du välkommen att höra av dig via mejl.
Amris tiken Freja söker ett nytt seriöst hem, hon blir 1 år i April. Hon är mycket snäll och kelig, älskar att gå promenader och absolut ingen problem hund. Hon är lätt lärd och självklart rumsren. Hon är reg. i SKK, chippad, vaccinerad, dolda fel försäkrad i 3år. EJ till avel. Endast seriösa svar, nås på mail eller telefon. 0243-237916, 070-2527091, 073-5689275 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi är en liten kennel med kvalitetsuppfödning av Amerikansk cocker spaniel. Vi följer SKK's riktlinjer vid avel och försäljning.
Liten seriös uppfödning i hemmiljö. Vårt mål är sunda och friska hundar för sällskap, utställning och avel. Buffa valpar finns kvar att tinga, både hanar och tikar. Leveransklara i slutet av april.Välkommen att höra av dig vid intresse!