Sökresultat för: ”

amerikansk bulldog tik säljes

Tidigare utannonserade

Super söta valpar som är 8 veckor den 25e Maj-2011. 1 hane (till vänster) & 1 tik (till höger) kvar! Lugna och trevliga och är uppfödda i hem miljö med mycket människor, hundar och hästar omkring. Föräldrarna är mycket sociala och stabila med underbart temperament! Pappan är Amerikansk Bulldog & Mamman är 75% Amerikansk Bulldog. Så valparna är 87,5% Am.Bull.. Välkomna att komma och besöka oss och våra hundar!! Vid leverans: * 8 veckor gamla * Veterinär besiktigade * Avmaskade * Chippade * Vaccinerade * Valp-paket Hör av er för mer info så skickar jag gärna fler bilder!
Lilla Berta! En underbar klumpigt charmig tik 14 veckor säljs pga jag ska flytta och hund är ej tillåten nya bostaden. * Barnvänlig och hundvan som en valp ska vara. * Ingen stamtavla * ID Chippad * Vaccinerad * Avmaskad * Barn van o hundvan * En trevlig tik som säljs till den person med hjärtat på rätt plats & huvudet på skaft .-) * Personer under 20 år behöver inte höra av sig! * Jag föredrar barnfamilj hör av sig till oss .-) Mer foto finns och ni 'är välkomna att träffa henne
Två killar och en tjej som var tio veckor gamla den 26/2. Gillar att springa ute på tomten och leka med sin mamma och vår andra tik. Inte riktigt rumsrena ännu men på god väg och har även börjat koppeltränas med gott resultat. För övrigt är dom lekfulla, sociala och nyfikna. Uppfödda på purina pro plan lax och ris. Valparna är: * Avmaskade * Vaccinerade * Veterinärbes * Chippade Försäkrade i Folksam. Valparna säljs endast till hem med tid och förståelse om vad som krävs för att ta hand om en hund.
Med sorg i hjärtat måste vi nu på grund av allergi sälja våran lilla tjej. Hon är en underbar 15 veckor gammal ambull tik, nyfiken och lite busig med fullt av spring i benen, van vid andra hundar, går bra i koppel, och i stort sett rumsren även om det kan hända små olyckor ibland Hon är veterinär besiktigad, vaccinerad, dolda fel försäkrad och chippad. Säljes ej till någon kamp eller dyligt, ej till någon under 25 år Vana vid raser som denna är en fördel.
Hej nu måste jag tyvärr sälja min fina tik Clara pågrund utav tidsbrist. Vill helst att hon hamnar på landet då hon älskar att vara i skogen och springa fritt. Hon går bra ihop med barn, hästar och hundar men dock så går det inte alltid lika bra med katter. Clara är 6 år gammal väldig glad och kärleksfull hund. Clara är ju en amstaff/amerikansk bulldog och behöver någon som är stabil och som har kunskap om rasen. Mejla för mer information :)