Sökresultat för: ”

amerikakoffert resegarderob säljes

Tidigare utannonserade

4 resväskor i läder. Blandade storlekar och färger. En av väskorna är tapetserad med olika hotellmärken från 30-40talet. En annan är identisk med en läderväska som såldes på auktionsverket för 5500kr för en månad sedan. Dessutom säljer jag en resegarderob i extremt fint skick med märke från "Gripsholm cruise line". Jag säljer samtliga väskor till högst bjudande. Leverans kan ordnas inom stockholm. resväska koffert amerikakoffert resegarderob
Ett parti resväskor och koffertar för inredning eller dekoration säljes. Maila för detaljbilder, mått etc. Resväska, nyproduktion med klistermärken. 400kr Resväska, amerikansk 30-40tal, 500kr 2 st plåtskodda amerikakoffertar med fungerande lås och nycklar, 1500kr st Större koffert med klistermärken, 1000kr Resegarderob med inredning, 700kr Svart amerikakoffert med klistermärken, 700kr Skolplansch med svenska fiskar, 400kr Fler koffertar finns. Hämtas i Västberga.
Säljer iväg en mkt snygg, ball & ovanlig resekoffert, typ amerikakoffert, i nitad aluminium / plåt. Gissar att den är tillverkad på 50-talet. Kofferten är inredd med hyllor, krok för galge mm. Inredningen är i mycket bra skick, precis som resten av väskan. Denna vintage-resväska har farit runt hela jorden om man får tro alla reseetiketter som sitter på. Finns en del historia... Kofferten har bland annat åkt med rederiet "Svenska Lloyds" båt "Saga", till de lyckliga öarna... Kanarieöarna alltså. Även Java har väskan varit på, och då på Grand Hotel Preangeri Bandoeng. Ett par tågresor mellan Göteborg och Stockholm har den hunnit med också... Denna koffert fungerar utmärkt som resväska, inredningsdetalj eller som soffbord i ett ballt vardagsrum. Kanske bäst funkar den som inredning i en butik, vad vet jag? Hur som helst är den jäkligt tuff och främst ovanlig. Kolla in bilderna! Kofferten mäter 80x50x30, och ställs upp på högkant och blir således den perfekta resegarderoben. Kalla den vintage, chabby chic eller vad som helst. Maila intresse och bud. Säljer helst inte iväg den för under 1500 sek.
4st pinnstolar med svarvade ben och ryggpinnar, se bild. 2st avlutade och 2 st brunbetsade. 250:- för alla 4. Amerikakoffert, snygg som soffbod eller sido bord. Klisterlappar kvar, se bilder. Finns en resegarderob på insidan, lådor och klädstång. Längd 1,04 m Bredd 55 cm Höjd 53 cm Pris 800:- eller högstbj.
Resväska retro, 1900-tal, PUB, 85x53x25. Kontant, hämtas, enbart telefon 076-1775955