Sökresultat för: ”

amerikahuset säljes

Tidigare utannonserade

Hej, Pga jobb på annan ort i sommar vill jag hyra ut min fina lägenhet i sommar. Från 1 juni till 31 augusti. Lägenheten ligger i Amerikahuset vid Stena Danmarksterminal. Ett par minuters gångavstånd till underbara Linné och Slottskogen. 10 min med spårvagn till centrum. Lägenheten är ljus och fräsch, högt till tak och har stora ljudisolerande fönster. Gemensam balkong finns med utsikt över hamninloppet. Tvättstuga på varje våningsplan. Porttelefon med videofunktion. På entréplan finns bar och restaurang. Hör av er för mer info! Mvh Jessica
Natur & Kultur. 1 uppl. 2008. 291 s. Inbunden. Originalband med skyddsomslag, plastat, gallrat ur bibliotek. Stämplar och etiketter. 19,5x12cm. 440 gram. Gott skick. Ur baksidestexten: 1984 trampade framtiden i farstun för det unga paret i AMERIKAHUSET och för grannen Magnus Rytter. Livet var idel förälskelse, fyrhjulsdrift och Svensk Rödbrokig Boskap. Två decennier senare återtar en sliten fängelsekund sin ödegård i Eriksfors i Västmanland. Hemkomsten får gamla sår att rivas upp på nytt. Samtidigt rubbas byns cirklar av den globala gruvindustrin och av en gåtfull kyrkoherde. Sven Olov Karlssons roman AMERIKAHUSET låter två familjekrönikor rama in en sorgesång om kärlek - och om hämndens seglivade smitta. Om hur ödet kan förvandla en vanlig man till mördare.
Vi har nu en lägenhet till uthyrning i Amerikahuset i Nottebäck. Huset är beläget i den vackra byn Nottebäck, belägen mellan Växjö och Vetlanda. Transporttid till Växjöstation är ca 25 min. Goda bussförbindelser till Växjö och Vetlanda, gångavstånd till hållplatser. Huset har två lägenheter varav den som är aktuell är på det nedre planet. Lägenheten har 5 rok+ 2 hallar. I hyran ingår sophämtning, vatten och avlopp samt värme. Eventuellt kan även hästplatser hyras. För mer information och visning kontakta Anders via epost.
Lägenhet i K-märkta Amerikahuset med utsikt mot vattnet. Stor etta med sovalkov. Nära till masthuggs- och stibergstorgets affärer. Högt i tak i v-rummet och med golvvärme i badrummet. Obs! Bilderna gör inte riktigt lägenheten rättvisa, så kom gärna på visning och bestäm därefter. 2012 års hyra: 7700:- ...och snälla! var seriös i dina intentioner. Klickar man JA förväntas man faktiskt ställa upp på att både visa upp och gå på visningar. Är man inte beredd att göra det blir det bara bortkastad tid för oss som faktiskt lagt upp lägenheter här i syfte att BYTA.
Pocket i nyskick. Natur & Kultur 2009. - En gång var Eddy Mood nyförälskad, stolt ägare till både köttboskap och mjölkkor och framtiden tycktes ljus. Nu återvänder han till sin förfallna fädernesgård i Eriksfors som luttrad fängelsekund efter tjugo år på kåken för mord. Hemkomsten ses långt inte med blida ögon av alla i byn och gamla sår rivs upp på nytt. I Amerikahuset fortsätter Sven Olov Karlsson sin berättelse om ett lantligt Sverige som sällan syns i tidningarna.

... eller prova att söka på 2A anrika amerikahuset