Sökresultat för: ”

amerigo dressyr säljes

Tidigare utannonserade

Val-97 Tränad msv dressyr senaste 6 åren, tidigare tränad upp till 150 o tävlad till 125 msv hopp. En frisk, pigg o väldigt arbetsvillig herre med mkh 180 cm av den smäckrare modellen. Han älskar att träna och bryr sig sällan om någon annan än ryttaren under träningstillfällen. Lätthanterad o lätt lastad. Utrustning: utprovad Amerigo vega dressyr sadel finns att köpa till. Övrig utrustning medföljer. Ring eller maila gärna för mer info.
Säljer nu min Amerigo Classic. Otroligt skön att rida i och väldigt populär inom dressyren. Mycket bra skick och välvårdad 17.5 N +1. Optimerar hästens rörelser. "Amerigo Classic har ett djupt säte med maximal komfort och stora underliggande knästöd. Modellen passar hästar/ponnier som är högställda med en kort rygg. Ryggen kan vara både lite svängd eller rak, normal eller bred, men manken är av den högre modellen"
Denna Amerigo Vega Dressyr är i väldigt fint skick och omstoppad både 2009 samt 2010. (Uttagen ny 2008) Sadeln är vid eller medium mot vid (+1,5). Bommen är något svängd och passar en häst med något svängd rygg och det finns även plats för manken. Sadeln har en skön djup sits samt ordentliga knästöd som ger bra stöd för skänkeln. Sitsen som är 18" känns som en 17-17,5" och upplevs därför inte som stor. Denna sadel har även långa kåpor vilket är bra för ryttare som är normallånga eller långa. Sadeln finns i Järfälla. Om ni bor i Stockholmsområdet kan jag komma till er så att ni får provrida sadeln. Maila eller ring om ni har frågor.
Snygg svart sadel som är ca 2½år. Bilder kan mailas