Sökresultat för: ”

american soffa säljes

Tidigare utannonserade

Mycket fräsch och lite använd massagefåtölj i svart skinn. Systemet i fåtöljen heter Human Touch Technology och är utvecklat av läkare, massörer och kiropraktorer. Den är rekommenderad av American college of chiropractic orthopedists. Massagesystemet i stolen följer ryggradens naturliga form och rör sig tredimensionellt med fem olika massagetekniker. Stolen har tre förinställda 15-minutersprogram och går så klart också att ställas in precis efter hur man själv önskar bli behandlad. Inköpt den 21 dec 2007 och har använts väldigt lite. Köpt för 26 900 kr.
hej. ska se om det finns intresse för min cheva stepside, silverado innan jag börjar med renoveringen. som sagt en cheva stepside 1988 16000mil. soffa med röd fin innredning. 350motor och 700låda som växlar och funkar jättebra. kromade ventilkåper och lutrenare finns. american racing fälgar med breda däck. skattad och besiktigad. i stort sätt raka rör. låter fruktansvärt skönt och vasst. alltså inget för den blyge. (OWN 987) 40000kr kanske byte med nått roligt. mvh fredrik gustafsson 0762132324
En helt underbar tik av rasen American staffordshire terrier söker nytt hem! Hon är 3,5 år, har stamtavla (Skk), har chip och är registrerad hos Jordbruksverket. Är ataxia CLEAR och försäkrad. kommer vara ny vaccinerad och besiktad vid leverans. Fungerar utmärkt ihop med barn och hundar. En trevlig familjehund som ej lämpar sig för utställning eller avel pga skönhetsfel. Tycker om att följa med ut i skogen och att mysa i soffan. Pris diskuteras med rätt hem! Välkomna att ringa, maila eller skicka sms.