Sökresultat för: ”

american mastiff valp säljes

Tidigare utannonserade

Skywalker söker nu hans eget kärleksfullt hem.Dnr SE61931/2011härliga manliga amerikanska mastiffFramåt, social, energisk och glad liten killeNice, bett och alla tänderMamma: Honey Pie är perfekt Bitch PL 0-0Pappa: Honey Pie är Perfect Scoop PL 0-0Anakin är inte ett "rabatterat blir över", men en härlig individ som behöver vård i minst 15 år frammåt och du inte har noga tänkt igenom ditt valpköp, bör du avstå.
Skywalker söker nu hans eget kärleksfullt hem. Dnr SE61931/2011 härliga manliga amerikanska mastiff Framåt, social, energisk och glad liten kille Nice, bett och alla tänder Mamma: Honey Pie är perfekt Bitch PL 0-0 Pappa: Honey Pie är Perfect Scoop PL 0-0 Anakin är inte ett "rabatterat blir över", men en härlig individ som behöver vård i minst 15 år frammåt och du inte har noga tänkt igenom ditt valpköp, bör du avstå.
Hejsan! Jag och min sambo vill vara helfodervärd till en valp tik och den ska vara mellan 8 veckor -3 månader..Vi har stor hundvana.... Våran familj består av Jag som är 23år gammal och min sambo som är 30 år gammal och våran son som är 2år och vi har två chihuahuaer...Vi bor i lägenhet just nu i en stor 2:a men vi letar efter en 3:a och jag går hemma hela dagarna och min sambo jobbar två skift... Hur hunden kommer att få hos oss det är mycket kärlek och omsorg för att hunden ska ha det bra och må bra.... Raser som vi skulle tänka oss att vara fodervärd till är American staffordshire terrier, Bullmastiff, Cane corso, Engelsk Mastiff, Old English Bulldog, American Bulldog, Boerboel... Ni kan både ringa eller mejla mig och har ni frågor så är det bara att höra av sig så svarar jag gärna på era frågor... Mvh Natalie och Jimmy...
Har en fin American bully valp med stamtavla till salu. Valpen blir snart 5 månader gammal och har eu-pass och alla vaccinationer. Valpen visar redan tecken på att han kommer att bli en dominant hane mot andra hundar. Men han visar absolut ingen dominans mot människor. Denna valp säljs endast till hunderfarna köpare, helst med vana av liknande grövre raser så som Amstaff staffordshire och bulldog eller mastiff typer. Båda föräldrarna är från USA, och valpen är registrerad i American Bully Kennel Club, Länk till Pappans stamtavla : http://www.bullypedia.net/americanbully/details.php?id=143738 Länk till Mammans stamtavla : http://www.bullypedia.net/americanbully/details.php?id=143742 Vid intresse ring kvällstid 0700050683 På de två första bilderna är det valpens mamma, och på bild 3 och bild 4 är det pappan, och sista 2 bilderna är på valpen som är till salu.