Sökresultat för: ”

american curly säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Jag ska flytta från gbg till thn och söker nu en lösdriftsplats i Trollhättan med omnejd! Vill helst ha lösdrit men kan även tänka mig stall. Jag har en american curly valack på 10 år som är van vid lösdrift och gärna fortsätter så! Jag pendlar till arbete i gbg så har jag inte möjlighet att hjälpa till så mycket men kan göra det jag hinner. Är ordningsam och lugn! Vill ha tillgång till paddock och bra ridvägar.
Absolut nyskick. Använd 5 ggr sedan inköp. Behöver få plats i sadelkammaren. Storlek: w38 s17. Har suttit på en american curly.
Brunskäck, blir närmare 1.60. Regelbundet hanterad och verkad, snäll och social. Uppvuxen i hingstflock. Moms tillkommer på priset. Maila gärna för mera info! Hästen finns utanför Mariestad. OBS! Eventuellt finns även någon av hans kompisar till salu för ett lägre pris! (Se gruppbild)
American Curly 5-årig vallack, pass och stamtavla. Påbörjad inridning. Gick en nybörjarkurs i körning förra sommaren som gick jättebra. Visade upp honom som 1-årig hingst där han fick jättefina poäng, bäst i sin klass. Regelbundet barfotaverkad. Hanterad enligt natural horsemanship. Går på lösdrift tillsammans med våra andra hästar. En mycket trevlig och lätthanterad häst.
Vill du ha världens bästa kompis?! Chocolate är en american curly-valack, 150 cm, född 1998. Väldigt okomplicerad och välhanterad i positiv anda. Vänlig, snäll, går överallt. Min helt oerfarna sambo kan ta med honom överallt utan något som helst problem. Kompakt och kraftigt byggd, kan upplevas som större än han är. Maxvikt 80 kg. Han har denna sommar fått fång för första gången i sitt liv. Därför söker vi dig som har erfarenhet och kunskap om hur en fånghäst sköts. Han är helt symptomfri nu och går i hage men behöver regelbunden motion. Han har aldrig haft några problem tidigare, så rids och sköts han väl är det sannolikt att han förblir frisk. Rids av mig på bettlöst träns och med vikthjälper. Framåt och positiv kille. Går barfota, men kan behöva skor om han rids på hårt underlag. Han går ihop med de flesta hästar, är en schysst herre helt enkelt. Bättre och mysigare häst lär du knappast hitta! : ) Välkommen att höra av dig om detta stämmer in på dig! Läs mer på hemsida: http://hem.passagen.se/curlyhorses