Sökresultat för: ”

american curly föl till salu säljes

Tidigare utannonserade

Säljer flertalet unghästar i åldrarna föl - 4 år. Finns hingstar, ston och valacker. Fölen säljs efter avvänjning, men kan tingas nu. pris från 25000 kr st. Fölen för 15000 kr st. Ring: 070- 177 5952 eller 070- 656 0146 för mer information.
Drakvallmons Yas är en ettårig hingst. Han är jätterar men lite försiktig, vill gärna vara till lags så med lite mer hantering skulle han bli helt underbar. Han har troligen dubbla curlyanlag och ger då bara lockiga föl. Van att gå på lösdrift med andra hästar. Beräknas bli ca 138 cm.
Vi har nu glädjen att kunna erbjuda våran fina usa imp. hingst till avel. han fick exteriört 88888=40p på hingstpremieringen i Axvall 2013 Stag Creek heartdancing är en lockig am. curly-hingst, han mäter 150 cm och har färgen brun-black skäck *tobiano* han är CEM-testad U.A, samt har språngrulla. Han finns tillgänglig för naturlig fribetäckning, alt. för hand vid speciellt intresse. PRIS: SPRÅNG: 3500 kr, då ingår att ditt sto går på bete ihop med hingsten i 10 dagar. Vill man därefter ha kvar sitt sto längre kostar det 40kr/dag *sto+föl* 60kr/dag det ingår ombetäckning samma betäckningssäsong (2013) dock tillkommer då dagskostnaden 40kr resp. 60 kr/dag LEVANDE FÖL 30 dagar: 2000kr mer info finner du på vår hemsida www.curlyhorse.se VI VÄLKOMNAR ALLA RASER!! (foto Pernilla Hägg) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Underbart sto av den allergivänliga rasen americancurly säljes. Lockig päls, 10 år, ca 1.51-1.52 hög. Riden både engelskt och western. Lagom pigg och framåt, lyhörd för hjälper och älskar att bli riden och pysslad med. Inga olater. Fin i all hantering. Härlig att rida i skog och mark, van vid bilar, hundar etc. Van att gå på lösdrift men kan även stå på box med mkt utevistelse. Låg i rang. Rids barfota vilket fungerar utmärkt. Riden för dressyrtränare under våren samt tävlad en gång i western pleasure och horsemanship. Även tränat lite trail. Jag har haft henne sedan hon var föl. Tyvärr räcker min tid inte riktigt till längre för att ge henne den motion och stimulans som hon förtjänar. Säljes till dig som vill ha en riktig kompis att ha roligt med på sköna skogsturer och att träna tillsammans med. Hon möter dig i hagen när du kommer! Hon har haft problem med griffelbenet i ett bakben men det är åtgärdat och hon är friskförklarad. Hon behöver dock stärkas upp i bakdelen för att orka bära sig i galopp och så behöver hon komma igång efter sommarbetet. Är i första hand till salu, men även fodervärd kan vara möjligt (fodervärd endast på Gotland). Det är en älskad häst så rätt hem är mycker viktigare än priset.
Dancing Curlys erbjuder en av världens minsta American curly hingst till betäckning säsong 2014 Kopper Kid mäter 108 cm i mnk och är en av världens minsta curly med full stam, han har färgen silverbrun och är lockig. Kopper är stamfader till en av de 2 största curlyponnylinjerna och är imp. från Usa. American curlyn är en lågallergen lockig hästras och tåls av de flesta hästallergiker. Kopper lämnar vackra avkommor med underbart temperament, han är godkänd av ABCR att bruka för curlyaveln. Kopper är en helt under o snäll barnponny, även vid betäckningar så är han mycket försiktig vid stona. Pris språng 1500 kr levande föl 1500 kr mer info o bilder och film finner du på vår hemsida www.curlyhorse.se Vill du ha ett lågallergent och ev. lockigt föl 2015 då är kopper hingsten för er. Kopper tar emot friska och avmaskade ston av alla raser!! BILD 5 Koppers årsavkomma med ett sött svart shettis sto