Sökresultat för: ”

american bully valpar säljes

Tidigare utannonserade

Mamman är en Eng Bulldog och pappan är en AmericanBully. Valpen är en hane och är 3månader gammal. Han är ganska bred med stora tassar. Man kan träffa mamman när man tittar på valpen. Vaccinerat och leveransklar. Kullen var på 8 valpar och jag har bara en kvar. Så länge annonsen är kvar finns valpen kvar. Ni kan berätta om er själv när ni kommer tittar på valpen.
Amstaff / American Bully valp som är leverans klara snart. De föddes 15/1-14 och är leveransklar . Pappan är en American Bully som har stamtavla och Mamman är Amstaff. Båda föräldrarna är väldigt bra i psyket dvs är inte aggressiva värken mot andra hundar eller Mäniskor/ Barn. Mitt krav är att den som köper hundarna ska vara hund van och kunna ge valpen den kärlek den behöver. Vid leverans är valparna givetvis * Chippade * Avmaskade * Vaccinerade * Veterinär besiktade För intresse ring för att Mailen är lånad!!!
American Staffordshire / Bully EXTREMT FINA LINJER. ** Leveransklara ** *Chippmärkta *Vaccinerade första gången *Avmaskad *Vet. besiktad Ni är välkomna hit o träffa våra hundar när valparna är över 4 veckor. Vid bokning av valp tar jag 20% i handpenning som EJ får tillbaks vid ånger, resterande belopp erläggs vid leverans. för mer information hör gärna av er så får ni veta allt ni om valparna och deras föräldrar...