Sökresultat för: ”

american akita hane och tik säljes

Tidigare utannonserade

Underbara små Akita valpar säljes. En hane (långhår) och en tik. Kan tänka mig tiken på ev halvfoder till rätt person. Valparna är födda 27/3-2011 Vi följer givetvis SKKs regler och rekomendationer. Doldafelförsäkrade! För mera information och fler bilder gå in på vår hemsida www.titanerna.se Valparna levereras när dom fyllt 8 veckor
Underbara små Akita valpar säljes. En hane och en tik. Kan tänka mig tiken på ev halvfoder till rätt person. Valparna är födda 27/3-2011 Vi följer givetvis SKKs regler och rekomendationer. Doldafelförsäkrade!
Underbara små Akita valpar säljes. En hane och en tik. Kan tänka mig tiken på ev halvfoder till rätt person. Valparna är födda 27/3-2011Vi följer givetvis SKKs regler och rekomendationer. Doldafelförsäkrade!
American Akita valpar Våra små nallebjörnar är födda 2012-10-14 och ska nu ut i den stora världen. Deras föräldrar är båda sunda och går att träffas på plats. Inokidokis Kinji D`Ino och Sv V Ch (bild.) Diplomatics Tamara Dobson. (bild.) Det finns 2 tikar och 4 hanar. Alla valparna är vid leverans: - Chippade - Veterinärs besiktade - Vaccinerade - Registrerade i SSK - Avmaskade - (Dolda fel försäkrade?) Vill ni veta mer om våra underbara valpar så maila gärna så svarar vi på alla frågor angående valparna. Vid intresse kan vi såklart skicka fler bilder. Valparna är redo att levereras redan nu. Vi vill att valparna kommer till ett varaktigt hem där de kan få mycket kärlek. Valparna går att tingas mot en handpenning. För mer information om den underbara AmericanAkita hänvisar vi till SSK samt American Akita klubbens hemsida. http://www.skk.se/hundraser/american-akita/ http://www.americanakitaklubbsverige.se/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
American Akita valpar Födda 20/12-12 leveransklara vid åtta veckors ålder. Valparna är efter sunda och friska föräldrar. Modern är MH testad och båda föräldrarna tränas i lydnad. Vi använder även våra American Akita till drag. Valparna är uppvuxna i hemmiljö och vana vid barn. De är lugna, trygga och nyfikna valpar som är vana vid hantering och liv och rörelse. Alla valparna är vid leverans: - Chippade - Veterinärs besiktade - Vaccinerade - Avmaskade - Registrerade i SKK - Dolda fel försäkrade Vi vill att valparna kommer till kärleksfulla hem med kunskap om rasen. Vi har som krav på våra valpköpare att man är aktiv med sin hund och tränar den i lydnad de första åren för att undvika framtida problem. Det finns en fläckig hane kvar att tinga samt en tik som skall ut till fodervärd. Ring oss eller maila för mer information eller fler bilder. För mer information om rasen hänvisar vi till SKK http://www.skk.se/hundraser/american-akita/