Sökresultat för: ”

ambjörnarp säljes

Tidigare utannonserade

Genuint, modernt suterränghus på en fantastisk sjötomt. Med enbart 10 m till sjön är det nära till såväl bad som fiske. Såväl balkongen på övervåningen som matplatsen/vardagsrummet på nedervåningen bjuder på utsikt över sjön. Med två badrum och en tvättstuga lämpar det sig väl för två familjer eller en stor familj. Ena badrummet innehåller dessutom en jacuzzi för två personer, även den med utsikt mot sjön. Båt med åror ingår. Kinds Golfklubb med en 18 hålsbana ligger enbart 6 km från huset. Området är oerhört vackert och bjuder på mycket aktiviteter och utflyktsmål, t ex Tygriket med prisvärda affärer, samt en dressinbana inte långt från huset.
Fräscht hus beläget på sjötomt i endast ca 15 m från sjön Visen. Egen brygga där roddbåten ligger på plats. Stort, härligt badrum med golvvärme. Kamin för sköna kvällar. Sovloft med två bäddar. Den helt inglasade altan förlänger säsongen. Soldäck finns på tre sidor av huset. Njut av solnedgången över sjön, den är fantastisk! Besök gärna Borås Djurpark, eller ta en tur till Göteborg med alla dess sevärdheter. För den som gillar vilda western finns High Chaparral för en dagsutflykt. Den tågintresserade kan hyra dressin i Ambjörnarp och ta sig fram på den nedlagda järnvägen. Shopping i Borås eller Svenljunga.
Välbehållet och delvis renoverat hus med altan endast 100m till sjöar. Huset ligger i det lilla samhället Ambjörnarp. Nära till skidbacke 25 km Hestra och området är nära naturen och det finns många sjöar, fina bär och svampmarker. 1 ½ plan hus i bra skick bygg år 1964 4 rum och kök samt källare med tvättstuga, pannrum och förråd. 2 badrum. 110kvm boarea, tomt 757kvm Fasaden nymalat 2011, tak byte 2008.
Gårdshus på en hästgård. Lämpligt för hästintresserad, då man kan hyra häst för ridturer. Tranemo 8 km.
Ambjörnarps Hembygdsförening 1983 inbunden,skyddsomslag 278 sidor.Rättelseblad medföljer.Reva(2,5 c