Sökresultat för: ”

ambassadeur rulle säljes

Tidigare utannonserade

Hej jag vill sälja en rulle jag inte kommer använda, fick den i present och känner att jag redan har tillräckligt med rullar. Rullen är en Abu Ambassadeur 6600ssc3 som endast är provkastad en gång, Sitter 0,20 power pro lina på den. Rullen är i nyskick, inga repor eller slagmärken. Kostar runt 1600kr i butik, men får jag en tusenlapp för den är jag nöjd! Ring eller maila. Om den ska skickas så betalar köparen frakten och pengar sätts in på mitt konto innan den skickas! God jul på er! Mvh Fredrik Karlsson Eskilstuna
Säljer min Ambassadeur 7000I som passar utmärkt för laxfisket. Använd endast fåtal gånger i Byskeälven men aldrig drillat fisk på den. Det sitter på 250 meter 0,34 flätlina just nu som medföljer vid snabb affär. Rullen är alltså i nyskick och hade tänkt 700:- för denna. Skickas i hela Sverige men kan även hämtas i Piteå. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Som rubriken lyder: Berkley spinnspö TPE51-9 fot och en ambassadeur SM3600. Berkley fireline sitter på rullen. Riktigt bra kvalitetsgrejor i mycket fint skick, ytterst lite använt och då oftast för trolling efter gädda. Du som vet vad detta är för saker: gör ett fynd. Du som bara vill pruta, ring någon annan. Skickas bara efter förskottsbetalning inkl. porto. Hämtas annars i Västerås med omnejd. Med vänlig hälsning Johan.
Rullen är i nyskick och har använts max 8ggr, den har bara någon mindre repa men invändigt så ser det ut som den alldrig används. Rullen passar utmärkt till tyngre fiske som lax/gädd fiske. Rullen har ungefär samma innehåll som en ambassadeur "predator" Den är även ny cervad och det är helt ny lina på den. Jag kan skicka rullen om köparen betalar frakten. BVSA, för mera information hör av er...
Säljer av lite grejer jag aldrig använder. 1 stycke Abu garcia ambassadeur 7000i rulle högervevad. Mycket bra skick, inte mycket använd. Allting fungerar och sitter märkeslina i neongrön färg påspolad ca 100-150 meter. 1 stycke spö. Ron thompson dialex boat 180. Ett väl fungerande budgetspö på 180 cm, 20-30 lbs. I bra skick, dock några smärre repor precis framför handtaget, dock inget som påverkar funktionen, men i övrigt i bra fint skick. Nypris för spö+rulle är ca 1000 kronor.