Sökresultat för: ”

ambassadör 5000 säljes

Tidigare utannonserade

Abu, Daiwa. Lite blandad kompott. Grejorna är inte nya men fungerar utmärkt då dom är servade varje säsong, dock inte denna. 500 kr vill jag ha eller bud och säljer inte enstaka objekt. En Ambassadör 5000 är också med. (ej med på bild)
Kvalitets- och Eftermarknadssamordnare till Callcenter The Phone House Callcenter söker en kvalitets och eftermarknadssamordnare till Stockholm. Rollen syftar till att förbättra och kvalitetssäkra arbetet på Callcenter. Idag bearbetar The Phone House Callcenter hela den svenska marknaden via telefon både inom företags- och konsument marknaden. Våra säljare talar med 5000 kunder dagligen som registreras i olika affärssystem. Din roll som kvalitets och eftermarknadssamordnare Callcenter blir att agera som en ambassadör och kontakta alla kunder som på något sätt valt att inte gå vidare med The Phone House. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Via telefon ta kontakt med kunden efter försäljningstillfället - Hantering av returer - Strukturerande rapportsammanställning - Assistera i det dagliga arbetet runt kvalitetssäkring av Callcenter Vi söker en person som utgår från kunden i centrum. Du har ett stort sinne för ordning och reda med en stark analytisk ådra. Du är även initiativrik och självgående. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. The Phone House är en arbetsplats med goda arbetsförhållanden och högt i tak. Vi erbjuder ett stimulerande, variationsrikt och utmanande arbete, där du arbetar i team.  För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Hernán Urra, Operations Manager Callcenter, på tlfn 0727- 318 127. Vi begär utdrag ur belastningsregistret på all personal som erbjuds anställning hos oss. Välkommen med din ansökan!
Diverse fiskegrejor enligt bild, bl a en Ambassadör 5000 (röda modellen), ett 40-tal drag, en ask flugor, våg, 2 spön med fodral, förvaringslåda mm. Inget säljs styckvis, allt eller inget. Kontakta mig per telefon 0705-221000.
Förtält i mycket bra skick. Endast uppsatt 20 veckor. A-mått 1000. 2,5 m djup . Gardiner, vagnskappa, markpinnar och förtältsmatta. Pris 5000. Tony.
ABU Ambassadör 5000 från 1950 talet säljes. Fullt fungerande. Skick, se bild inklusive original läderväska.