Sökresultat för: ”

amazon ljusomkopplare säljes

Tidigare utannonserade

volvo Amazon säljes /bytes bilen är besiktigad till 2013 är en del saker bytta på den sitter nytt batteri nytt avgasystem från motorn o hela vägen bak även en del knappar på instrumentet o ljusomkopplaren är utbytt sitter slottsmags fälgar på den med ganska bra däck bilen är i bruksskick sätena är klädda med röd knappad plych om man vill ha bilen i toppskick så finns de lite att pilla med. bilen är fullt körbar den används nästan dagligen startar o går jätte bra sen har den en del fördelar pga sin ålder så behöver de inte finnas säkerhetsbälten skattebefriad säljer/byter bort bilen pga är sugen på något nytt vid byte så är de ett plus om de är besiktigat då min bil är besiktigad nästan ett år till pris är bud byten är intressant mot dieselbil eller turbo bil kan tänka mig byta mot en stylad 740 eller dyl ge förslag lägger helst inga pengar mellan
Volvo Amazon från -67 som inte varit i trafik på många år, renoveringsobjekt. Vet ej hur långt den har gått. Rostlagad i skuffen samt vid ljusomkopplaren i golvet, ingen allvarig rost kvar att laga. B20 motor och standard 4-växlad låda. Går att starta och köra men inga bromsar (parkeringsbromsen fungerar). Ingen matta i bilen, saknas någon list och främre kofångare.
Jag säljer lite delar som blivit över efter ett otal Amazoner: 4 st nya tändstift B18-B20 1 st nytt lock till expansionskärlet B18 1 st ny elementslang, den lilla 1 st ny kopplingsslavcylindersats 1 sats nya bromsklossar fram för 3-kolvsok (B18) 1 st beg. ljusomkopplare 800 spänn eller bästa bud för rubbet. Delar ev. partiet Kan skickas överallt.