Sökresultat för: ”

amazon kindle säljes

Tidigare utannonserade

Jag har en Amazon Kindle till salu. Det är Gen 2, den första som såldes utanför USa och kommer med både WIFI och 3G-uppkoppling (3D kostar inget utan ingår). Böcker kan köpas via Amazon (de skickas direkt till din Kindle) och den kan även t ex läsa pdf. Den kommer även med ett fodral som gör att den kan hanteras som en bok. Den finns i Huddinge och kan skickas eller vi kan mötas för affären.
Kindle 2nd Generation, Vit Superbra skick! Nästan oanvänd - köpte en iPad som gjorde den lite överflödig. Går via Amazons 3G-nät, som är kostnadsfritt och funkar även här i Sverige - inga inställningar eller nåt behöver göras, bara koppla till ditt Amazon-konto och börja läsa! Finns på Östermalm, möts upp här i krokarna! Följer med ett snyggt, officiellt Amazon-fodral. Usb-kabel med strömadapter (amerikansk) medföljer.
E-bokläsare med stor skärm. E-ink-skärmen går inte att jämföra med normala datorskärmar utan liknar mer att läsa en pappersbok. Fungerar utmärkt även i direkt solsken. 2-3 veckors batteritid, skärm stor nog att kunna läsa PDFer i A4-format. Rymmer drygt 3000 böcker och har inbyggt 3G-modem. USB-uttag för filöverföring från dator och laddning. Text to speech för engelska böcker. Läs mer på Amazons hemsida: http://shorl.com/refiprivusybe Inkluderar även ett fodral från Timbuk2: http://shorl.com/gubefafopryne
Använd knappt 1 år och i väldigt bra skicka då jag har sedan dag ett använt skyddsfodral. Den perfekta e-bokläsaren för den som gillar att bära med sig tusentals böcker i ett! Lite bas info från prisjakt.se: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=845065 Nypris: ca 1200:- Begärt pris för kindlen + läderfodralet: 600:- OBS! Har inget kvitto eller laddare! (Micro USB laddare går jättebra, ex Samsung, HTC eller PS3 kontroll-laddare) Pris kan diskuteras vid en snabb affär.
Hej! Jag säljer min Kindle Touch Wifi. Den är inköpt för ganska precis ett år sedan, är sparsamt använd och i skick som ny då den alltid förvarats i ett skyddsfodral. Läs mer om Kindle Touch här: http://www.amazon.co.uk/Kindle-Touch-Wi-Fi-Screen-Display/dp/B005890FUI Nypris ca: 1500 kr Mitt pris: 800 kr Kindlen finns att hämta antingen i Solna på kvällstid eller på Kungsholmen under kontorstid om du har lite framförhållning. Med vänlig hälsning, Johan