Sökresultat för: ”

amazon fåglar säljes

Tidigare utannonserade

Hej jag är en kille på 13 år som önskar komma till ett varaktigt o kärleksfullt hem jag tycker bäst om tjejer helst blonda de tyr jag mig till mest, med mig följer stort ansvar o en stor bur, pengar är inte det viktiga bara jag får det bra har bott hos min pappa nu som födde upp mig men det känns inte riktigt som han har tid för mig längre o jag vill ju ha massor av tid o kärlek.Pratar tyvärr endast svenska.Skall väll säga att jag är en blåpannad amazon.
har efter mycket vånda bestämmt mig för att sälja min kära pappegoja,Hon är sex år , mycket tam och pratar en hel del. Hon behöver mycket sällskap och vill vara med hela tiden. Här räcker inte tiden till längre då jag har tvillingar på två år som kräver mycket av min tid. Alla papper är i sin ordning och Inka är ringmärkt. I priset ingår hennes kära bur och en hel del mat. Ni når mig på telefon 076-3362788 Jeanette!
Jag måste tyvärr göra mig av med Bamse och detta på grund av tidsbrist. Det är jobbigt , men tycker att det är bättre att han kommer till någon som har mycket tid. Han är 1 år gammal nu i maj. Är ni intresserade så hör av er. Då ringer jag upp och vi kan prata om honom. Priset kan vi diskutera, jag vill inte skänka bort honom. Skicka mail jag kollar dom ofta.
Nu är det dags för Putte att få ett nytt hem pga ändrade arbetspass så har inte den tiden för honom som han behöver.. Putte är en mycket social fågel som gillar att prata , kan säga många ord. Han blir 3 år i Juni och är helt frisk! Han behöver någon som har tid och gärna själv en fågel, som har tid att aktivera honom. Endast seriösa med fågel vana !!!
Pågrund av tidsbrist måste vi tyvärr sälja vår blåpannad amazon hane. Han är tam, pratar väldigt mycket, social och vill ständigt vara med men även en väldigt lugn fågel. Han är svensktuppfödd 2005 vi har även födelsebevis, vi köpte honom när han var 3 månader i uppsala på Arken Zoo. Endast seriösa kommer jag att svara på det som gäller först är att min pappegoja får ett bra och tryggt men även långvarigt hem, transportbur, vanlig bur & ställning följer med honom. (bild kommer snart)