Sökresultat för: ”

amada gitarr säljes

Tidigare utannonserade

Jag säljer min väldigt fina Amada 4735 Klassiska nylånsträngade gitarr och hardcaseför endast 1500:- Gitarren låter extremt bra för fin prisklass. Den enda anledningen att jag släpper den så här pass billigt är på grund av att jag tyvärr behöver pengar omgående. :( Jag kommer inte gå ner en enda krona i pris detta är skamligt billigt så som det är. (bara hardcaset gick på 1200 kr och är i helt perfekt skick)
Hej! säljer nu min nylonsträngade gitarr på grund av att jag vill skaffa mig en stålsträngad istället. Inköpt på musikbörsen för ca 3 år sedan(innan de bytte namn till 4sound), och är i bra skick(finns ett par märken men de syns knappt). Helt ok ljud för priset! En musikbörsen softcase följer med som du kan bära gitarren i. Gitarren finns i örebro (baronbackarna), så det är bara att ringa eller maila om du är intresserad. Mvh Marcus
Amada klassisk gitarr, dvs nylonsträngad, spansk modell. Tillverkad i Tjeckien, ett kvalitetsland när det gäller gitarrer och andra träinstrument. Gitarrer funkar hur bra som helst. Dock har huvudet reparerats nån gång i tiden. Förmodligen av proffs, snyggt gjort. En lagad, liten spricka finns också på baksidan. Inget som påverkar nånting. Nysträngad! Polerad! Detta är ett mycket bra nybörjarinstrument som lätt kan uppgraderas med dyra strängar och flinka fingrar. Säljes billigt pga lagningen. Passa på! Kan skickas!