Sökresultat för: ”

am6 cylinder rieju drac säljes

Tidigare utannonserade

Renoveringsprojekt, men går fint. Jag säljer min Rieju drac pga. brist på pengar, tid och minskat behov. Mopeden är en 00:a med am6 motor som startar lätt och går bra. Nyligen bytt cylinder, som inte är helt inkörd än. Nytt gashandtag och gasvajer. Mopeden har varit i min ägo i 2 år och har under största tiden förvarats i ett garage. Mopeden är av mig väldigt lite körd men mätaren har fastnat på ca 1300 mil. Kontakta mig via mail eller telefon, jag kollar min mail dagligen.
Hej! Nu är det dags att sälja mopeden pga körkortet närmar sig. Det är en rieju drac sport edition 03. Det är en 30-moped. Den har aldrig varit trimmad & den har regelbundet blivit tvättad & självklart stått i varmgarage. Motorolja är regelbundet bytt. Den har en am6 motor som är nyrenoverad med nya ramlager, nytt vevparti, ny vevstake, ny kolv & cylinder. Går väldigt bra i motor & växellåda. Den är urpluggad för tillfället. Allting fungerar utom tutan. Väldigt fin för sin ålder & sparsamt körd. Alla papper finns sedan den var ny. Priset kan diskuteras. Vid intresse ring, smsa eller maila. Mvh Niklas 0738343065.
Hallå! Skall göra mig av med lite grejer som blev över från ett Rieju Drac projekt. Allting är i nyskick och använt knappa 3 mil (med undantag för cylindern). Stage6 24mm PWK Förgasare inkl munstycken, insug, membran samt Stage 6 filter. Miniblinkers i oöppnad förp, universal. Ljusreglage med blinkers, hel/halvljus samt tuta. En skuren original cylinder t Drac med kolv. Grejerna finns i Majorna, kan ev skickas. Bud som gäller.
Original 50cc cylinder. Tillverkad i aluminium med nicasil-lopp. Fint skick! Medföljer kolv och topplock. Packningar saknas. 600kr Original vevparti. Glappfri vevstake, ramlagerna hänger med. 600kr. Paketpris 1000kr Passar alla mopeder med Minarelli Am6 motor. Som t.ex Rieju Drac, nyare Yamaha DT50 m.m. Kontakta mig via SMS eller Mail. Svarar inte på telefon. Alternativt via facebook. (Tommy Rexy Sellén) Skickar till köparen via posten till hela Sverige.
Hallå, vill nu sälja mitt Turbokit på grund av att jag vill ha ett annat rör. Röret är till AM6, Rieju drac men med lite modd så kan de passa till fler. Kröken är riktigt spegelblank fortfarande. Jag har svetsat fast adaptern för att få bättre passform till cylindern. Moppen får ett skönt acc med detta röret. Kan vara intresserad av byte mot ett annat effektrör.