Sökresultat för: ”

alve skåp säljes

Tidigare utannonserade

Alve hörnarbetsplats http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/departments/workspaces/18967/ http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10059151 0,88 m bred 0,88 m djup 2,06 m hög Hörnskåp med massor av förvaringsuttrymme, samt anpassat till dator och tangentbord. Passar nog dig som har snålt med ytor. Vi hade det tidigare i vår lägenhet. Är i bra skick och 2008 var nypriset på 3495 kr. Eventuellt kan vi frakta hem det till er. Vi bor i Lomma så inom en 20 min bilradie kan ni få det levererat vid dörren för 300 kr. Dock måste ni ha tittat på det först.
Jättefin sekretär från Ikea ("Alve"). Säljes i begagnat men fint skick. Helt felfri utvändigt, några små repor/hack på insidan. Normalt slitage. Höjd 102 cm Djup i stängt läge 57 cm - i utfällt läge 94 cm Bred 81 cm Mycket bra förvaringsmöjligheter i "skåpet" samt i lådan under. Säljes enbart pga att vi inte längre har plats för den. Hämtas i Tullinge. Nypris runt 1300:-.
Bonniers 1999. Inb. Nyskick. 237 sid. 441 gram. Gränsen. I morgon bitti ska du passa dig. Söndagsbarn. Grannar. Fan tro't. Barnvakten. Bertas julafton. Helena Viktoria. Och solen gick upp och ner den dagen. I en blink hände det, hon var bara där framför hans bil och han körde ihjäl henne. och fastän han tagit sitt straff så fortsätter bilderna att spelas upp i drömmen. Just som de äntligen ska börja leva tillsammans tror hon sig sviken och en namnlös kvinna tar plats i henne med ett raseri hon aldrig vetat om. Han är välordnad och effektiv, och tänker inte låta sig rubbas i livskampen. Men hos turken där han köper sin kvällstidning känner han sig hemma på ett sätt han inte kan förstå. Berättelserna i Inger Alvèns Det blå skåpet ger konturskarpa porträtt av människor vi snart känner igen och pejlar samtidigt in rörelser under ytan i dagens svenska samhälle.
Arbetsplats med skåp nertill där dator och skrivare får plats.Skåp att stänga så datorn inte syns när man inte använder den. Två hyllplan upptill som är flyttbara. Finns i Märsta för avhämtning.
Alve sekretär med påbyggnadsdel säljes. Har fungerat som datorsekretär. Har genomgått några flytter har några synliga skavanker. Fler bilder kan mailas. pris 1300:-