Sökresultat för: ”

alve sekretär vit säljes

Tidigare utannonserade

Vit sekretär med överhylla bortskänkes. Det tillhör även en pall med förvaring som medföljer. Gratis! Sekretären är jättefin och funkar bra, men i senaste flytten tappades den varpå den sprack lite på ena sidan. Jag har limmat och spacklat, men kanske inte så tjusigt. Krävs dock bara lite sandpapper och ommålning så är den fin igen! Avhämtas i Vasastan, en trappa upp i gårdshus utan hiss. På grund av skadan är jag osäker på om möbeln går att ta isär.
Elektrolux EDD2400 Vitt torkskåp som torkar 4 kg tvätt och har 18 meters hänglängd på sex fällbara hängställningar i tre nivåer. Du kan ställa in temperaturen i torkskåpet på 0°C eller mellan 30°C och 70°C. Skåpet har även en timer som kan ställas in upp till 4 timmar. Dörren har ett vädringsläge för energisnål torkning utan värmeelement. Torkskåpets dörr är högerhängd och omhängbar. Sekretär Ouppackad Alve sekretär 81x102, svart. Pris: Torkskåp 2000:- Sekretär 600:- Svarar säkrast på telefon efter kl.15:00.
Sekretär Alve med överskåp säljes från Ikea. Vit. Kan användas som 2 enheter. Enkel att placera. Allt i mycket gott skick. H 205cm (överskåp och sekretär tillsammans) B 81 cm D 58 med uppfälld skrivklaff 92 cm med nedfällt skrivklaff. Skåpet har 3 hyllor. Skrivdelen har 1 låda (81cm bred X 58cm djup) Vid golvet mellan benen finns oxå 1 hylla (81cm bred) där man t.ex kan ha en låda/papperskorg eller annat. (hyllan ej med på denna bild) Pris 750:- (hämtas av köparen) Tfn: 073-9492004
Jag vill köpa en IKEA ALVE Sekretär VIT i bra skick. Kan hämtas inom hela Stockholm.
Vit sekretär (IKEAs Alve). Jättefint skick.