Sökresultat för: ”

aluminumbåt säljes

Tidigare utannonserade

Denna norskbyggda daycruiser är en kvalitetsbåt som är mycket välplanerad, med en stor ruff och spol toalett + septitank. Båten är fullutrustad med bla. Top-line paket, plotter med ekolod, pentry, dusch, kylbox,bottenmålad m.m. Båten har en Suzuki 140 hk och är i absolut toppskick, har endast gått 26 timmar. Fullservad på märkesverkstad och vinterförvarad inomhus. Stöldskyddsmärkt för lägre försäkringspremie. Båten säljs med 30 km/h trailer (2011) förtöjningspaket och lås. Mindre aluminumbåt typ, Buster M eller nyare ATV/Fyrhjuling kan eventuellt fungera som delbetalning.
Aluminiumbåt byggd för finska kustbevakningen. Båten byggdes 1991 för finska kustbevakningen på Faster varvet i Finland, det borgar för kvalitet. Båten är en walkaround och lastar otroligt mycket på fördäck samt sovplats för max 4 pers i hytten. Gps är en garmin 7" med bränsleflödesmätare. Motorn är en direktinsprutad evinrude på 225 hästar från 1999. Vid 22 knop och rätt trimmad drar den ca 0,9/dist. max är väl runt 40 knop. Har använt den som pendlarbåt i ytterskärgården och ALDRIG behövt vända om. Båten har fantastiska köregenskaper i grov sjö.
Välskött, sparsamt använd aluminumbåt av märket Linder. Lämplig för exempelvis fiske och vattenskidåkning (med lättare personer). Lätt att traila. För motorval upp till 20 hk. Längd: 401 cm Bredd: 164 cm Vikt: 125 kg. Maxlast 420 kg. Trailer VT750. För båtar med en längd på max 5,7 meter. Rostfri. Obromsad. Paketpris: 33 000:- Vid intresse av att köpa bara trailer eller bara båt, kontakta mig på telefon eller mail (mailen kollas endast på vardagar)
Fogelstad 500 uvs trailer för aluminumbåtar och vattenskoter. Totalvikt 500 kg Lastvikt 370 kg Rekommenderad cirkapris 10959:-