Sökresultat för: ”

aluminiumrör stockholm säljes

Tidigare utannonserade

Välanvänd men hel och mycket trevlig vagn säljes. Mistral är sittvagnen som fungerar från nyfödd. Med en mjuklift ligger ditt spädbarn säkert samtidigt som vagnen passar i många år framöver. Konstruktionen med chassi i lätta aluminiumrör uppskattas när det är dags att lasta in den i bilen. Dessutom blir Mistral extra kompakt när den fälls ihop. Vändbart handtag gör att du enkelt kan byta färdriktning. När ni använder Mistral som sittvagn är det skönt för ditt barn att ryggstödet går att fälla ända till liggläge. Stora hjul och bekväm fjädring gör det skönt att köra också på ojämnt underlag. Naturligtvis är Mistral utrustad med en rejäl varjukorg. Med vagnen följer ett regnskydd. Regnskydd ingår.
Mistral är sittvagnen som fungerar från nyfödd. Med en mjuklift ligger ditt spädbarn säkert samtidigt som vagnen passar i många år framöver. Konstruktionen med chassi i lätta aluminiumrör uppskattas när det är dags att lasta in den i bilen. Dessutom blir Mistral extra kompakt när den fälls ihop. Vändbart handtag gör att du enkelt kan byta färdriktning. När ni använder Mistral som sittvagn är det skönt för ditt barn att ryggstödet går att fälla ända till liggläge. Stora hjul och bekväm fjädring gör det skönt att köra också på ojämnt underlag. Det finns även tillhörande skötväska och regnskydd samt hårdlift. Vagnen är använd i lite över ett år. Vagnen är i begagnat men gott skick.
Frontbåge som satt på en Transporter 10- med förberedelse för extra ljus. Inga extra ljus eller skruvar ingår, alltså bara själva bågen. Mindre repa i mitten på nedre bågdelen. Mer info: För 3st extraljus. (MAX Ø225mm) Ø60mm Aluminiumrör Naturanodiserad ytbehandling OBS! Bågen kan INTE monteras på bilar med parkeringssensorer Montagetid ~1h 1499:- eller bud Nypris: 6299:- http://www.thornermaskin.se/epages/thornermaskin_se.sf/sv_SE/?ObjectPath=/Shops/thornermaskin.se/Products/x900102
Högglanspolerat aluminiumrör i längder om 25cm och en gott tilltagen godstjocklek som är perfekt för insug, montering av sportluftfilter, turbo, intercooler montering eller andra områden inom tuning. Varmt välkommen in till oss på www.ridetech.se! Vi har det mesta inom styling tuning och billjud. Här finns en uppsjö av produkter till ditt bygge. Turbo, turbotimers, sportrattar, intercooler, btr, dumpventil och mycket mycket mer. Under Car Kit, xenon kit, LED, Neon och mycket mycket mer. Välkommen till vår nya fysiska butik i Karlstad!
PATENT TELESKOP - STEGE En stege för alla situationer. Alltid rätt längd. Alltid säker lutning. Den kan skjutas ut till full längd eller steg för steg så att du får rätt arbetshöjd och en säker lutning. Utförandet i stryktåliga aluminiumrör med perfekt passform ger stegen den stabilitet som krävs för daglig, professionell användning. Tekniska data: Ungefärlig arbetshöjd: 4.5 meter. Längd på stege, max utfälld: 3.76 meter. Längd på stege, ihopfälld: 82 cm. Antal steg: 8. Vikt: 10.5 Kg. Helt ny oanvänd. Ny pris: 1800 KR. Nu pris: 800 KR.