Sökresultat för: ”

alugas tankflaska 11kg gasol säljes

Gasol tub 2012

Värmdö

Tidigare utannonserade

Vi säljer nu Alugas tankflaskan 11kg samt ombesörjer installation i din Husbil. Ett sätt att förenkla gasolförsörjningen är att montera in en Alugasflaska med fast montering så att man får fylla på själv direkt till flaskan via uttag utanför Husbilen som en vanlig tankning eller uttag direkt på flaskan. Adaptrar finns för hela Europa inkl. Sverige. Slipp den jobbiga sidan att montera ut din trångt placerade gasolflaska varje gång du skall fylla den. Flaskan har flottör som känner av när den är fylld samt mätare så du ser mängden gasol. Nu har du en fast tank och betalar hos oss 8,90 kr/liter eller 17,80 kr/kg. Inkl.moms. Vi finns i Halmstad Olofsdalsvägen 35 (bakom Klasens bil) samt Helsingborg Ängelholmsvägen 36 (bakom Fluggers färg) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer nu Alugas tankflaskan 11kg samt ombesörjer installation i din Husbil. Ett sätt att förenkla gasolförsörjningen är att montera in en Alugasflaska med fast montering så att man får fylla på själv direkt till flaskan via uttag utanför Husbilen som en vanlig tankning eller uttag direkt på flaskan. Adaptrar finns för hela Europa inkl. Sverige. Slipp den jobbiga sidan att montera ut din trångt placerade gasolflaska varje gång du skall fylla den. Flaskan har flottör som känner av när den är fylld samt mätare så du ser mängden gasol. Nu har du en fast tank och betalar hos oss 8,90 kr/liter eller 17,80 kr/kg. Inkl.moms. Vi finns i Halmstad www.flygstadensgasolstation.se Olofsdalsvägen 35 (bakom Klasens bil) samt Helsingborg www.stattenagasolstation.se Ängelholmsvägen 36 (bakom Fluggers färg) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer nu Alugas tankflaskan 11kg samt ombesörjer installation i din Husbil. Pris vid tankning på fast tank 8.90 kronor/liter eller ca. 17,80 kronor/kg (inkl.moms) Ett sätt att förenkla gasolförsörjningen är att montera in en Alugasflaska med fast montering så att man får fylla på själv direkt till flaskan via uttag utanför Husbilen som en vanlig tankning eller uttag direkt på flaskan. Adaptrar finns för hela Europa inkl. Sverige. Slipp den jobbiga sidan att montera ut din trångt placerade gasolflaska varje gång du skall fylla den. Flaskan har flottör som känner av när den är fylld samt mätare så du ser mängden gasol. Pris 2.800:- inkl.moms adaptrar tillkommer Om företaget Flygstadens gasolstation i Halmstad olofsdalsvägen 33 har en filial i Helsinborg som heter Stattena gasolstation med adress. Ängelholmsvägen 36 (bakom flugers färg)