Sökresultat för: ”

altsaxofon yamaha yas-25 säljes

Tidigare utannonserade

Jag säljer min altsaxofon Yamaha (YAS-25) med all tillbehör. Jag har köpt den via blocket för två år sedan och lagrade den men spelade nästan aldrig eftersom jag har så många andra instrument jag spelar på. Själv kan jag inte bedömma hur bra den är men eftersom den är lagrad och inte spelad efteråt borde den vara i bra skick. Jag ska resa bort i slutet av nästa vecka så det är bra om du kan komma och kolla på den tidigare. Är du intresserad eller har frågor skriv ett mail till mig så hör jag av mig.
Hej säljer nu min altsaxofon pga har ingen användning för den något mer. Det är en väldigt fin altsaxofon som passar både nybörjare och den lite mer vana spelaren. Det medföjer mycket tillbehör så som: Ett skönt halshänge, en fin låda, och smörjmedel till korken och medföjer även ett par rör. Annars är den i väldigt gott skick och låter väldigt fint. Du kan höra av dig via mail eller tellefon om det är något ni undrar över. Kan eventuellt skickas.
Saxofon i mycket bra skick. Märke: YAMAHA Modell: yas-25 Inga bucklor skador eller djupa repor! Perfekt som nybörjar saxofon. Men är lika rolig för oss som har spelat ett tag. Fin ton! Genomgången 2010 och sedan dess knappt spelad på. Pris 5000 Ingår gör: hardcase, rem att ha runt halsen, ett gäng rörblad 2,5 , notklämma och rengöringsdukar. Ring om du undrar över något. Kan skicka fler bilder. Givetvis går det bra att testa den innan köp.
Bild 1 och 2 Yamaha YAS-25 i fint skick. Nyservad. Perfekt skolsaxofon i orginalväska. Medföljer gör en ask reeds, metronom och nackrem. Pris: 4 500 kr Bild 3 AMR soft saxofonväska. Fint skick. Nypris 1192 kr. Pris: 500 kr Bild 4 Munstycke Vandoren V5 A35. Nypris 1100 kr. Klassiskt munstycke som lämpar sig väl till jazz. Pris: 300 kr Bild 5 Munstycke Brancher Alto J 23. Nypris 1360 kr. Roligt munstycke med riktigt rivig ton. Pris: 350 kr Bild 6 Saxofonställ Pris: 100 kr
Altsaxofon Yamaha YAS-25 i mycket bra skick. Originalväskan samt en behändig, ordentligt vadderad, ryggsäck följer med.