Sökresultat för: ”

altsaxofon yamaha yas-23 säljes

Tidigare utannonserade

Säljer min altsaxofon, en Yamaha modell yas-23 perfekt för nybörjaren men håller även måtten upp på högre nivå. Har alldeles nyligt haft saxen på service och bytt alla putor så att det bara ska vara att köra igång på en gång. För bara saxen nyrenoverad med originalmunstycke vill jag ha 3200:- Jag kan också slänga med ett "Selmer super session öppning D"(nypris ca 2000:- ) som ger ett mycket fint sound . pris tillsammans med saxofon 4200:- Vill du bara köpa munstycket vill jag ha 1200:- för det plus frakt.
Jag säljer nu min YAMAHA YAS-23 altsaxofon eftersom jag tyvärr inte har tid att spela på den längre. Saxofonen är i mycket gott skick. Munstycke, halsrem, väska, stativ samt diverse verktyg medföljer. Perfekt sax för nybörjaren men även för den som spelat ett tag. Saxofonen har legat några år oanvänd men efter en provspelning så verkar den fortfarande vara tät. Jag säljer den till ett väldigt bra pris då jag gärna ser att den kommer till användning igen samt att det ska finnas utrymme för er att serva den om ni ändå skulle vilja göra det.
Märke : Yamaha Modell : YAS-23 Typ : Altsaxofon Inköpt : 1988 ( kostade då 5900, kvitto finns ) Väska (original), axelrem i läder, rengöringstrasa samt munstycke av märket Pomarico ingår. Munstycket kommer i original case och har prislappen kvar. Saxen har haft en ägare och använts som skolsaxofon mellan 1988 och 1992. Därefter har den legat nedpackad. Den är i fint skick. Se bilder.
Jag säljer min altsaxofon. Modellen är YamahaYAS-23 och är ett skol- /nybörjarinstrument. Saxofonen är från slutet av 1980-talet och är välanvänd utom de senaste 10 åren då den stått oanvänd. Instrumentet är lite slitet men välskött. Saxofonen går absolut att använda i befintligt skick och med en liten genomgång för att byta lite putor och justera mekaniken skulle den bli i toppskick. Den säljs i befintligt skick. Etuiet på bilderna samt munstycke och halsrem ingår.
Utmärkt till dig som vill börja jazza sax! Mycket välskött altsaxofon, komplett med tillhörande nackband och väska.