Sökresultat för: ”

altsaxofon jupiter jas-567-565 säljes

Tidigare utannonserade

Det är nu dags att sälja min gamla altsaxofon från Jupiter. Den har använts ganska flitigt under de sneaste sju åren men är fortfarande i bra skick. Det är en ordentlig och lättspelad saxofon som lämpar sig bra för nybörjare. Saxofonen innehåller tyvärr inget munstycke men ett fungerande sådant kan fås för ca. 200kr hos Thomann eller Windcorp. Väska, saxofonställ och ett halvkasst notställ ingår, möjligen även en eller två notböcker för nybörjare Jag kan nås på mail eller sms och fler bilder kan skickas om så önskas.
Altsaxofon Jupiter JAS-567-565 i nyskick. Använd ett fåtal gånger. Medföljer div oanvända tillbehör och spelbok med tillhörande cd-skiva.
Utmärkt nybörjarsaxofon. Ca 3 år gammal. Vuxenspelad i mycket fint skick. Nackrem, extra rörblad, rengöringsprylar och en bra väska som även kan bäras på ryggen.
Välvårdad och komplett med justerbar nackrem, rengöringsprylar och väska. Klar att använda! Rekommenderas av Musikskolan. 4200 kr Läroböckerna altsax.nu, altsax.nu del 2 och Blåsbus 1. Alla med ljud-CD. 100 kr st.
Modell: JAS-567-565 F72687, köptes för cirka 9 år sedan, ej använts de senaste 4 åren. Instrumentet är i utmärkt skick med alla tillbehör. Ett ryggsäcksetui med stort notfack medföljer. Pris: 3 500, prutat och klart! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.