Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare utannonserade

Vi erbjuder snöskottning inom alla områden till både privatpersoner och företag till förmånliga priser. Vi har bra personal med stor erfarenhet av framförallt takskottning! Privatpersoner: Slipp ont i ryggen och passa på att utnyttja rut-avdraget! Garageuppfarter Garagetak Altantak Företag: Till företag kan vi erbjuda takskottning även på riktigt stora tak till väldigt konkurrenskraftiga priser! Priset är från 250:- /timme + moms Ni når oss lättast på telefonnummer Torbjörn: 0733689993 Christian: 0708856152 Alexander: 0721777209 Vi har F-skatt sedel och försäkringar.
Vi erbjuder snöskottning inom alla områden till både privatpersoner och företag till förmånliga priser. Vi har bra personal med stor erfarenhet av framförallt takskottning! Privatpersoner: Slipp ont i ryggen och passa på att utnyttja rut-avdraget! Garageuppfarter Garagetak Altantak Företag: Till företag kan vi erbjuda takskottning även på riktigt stora tak till väldigt konkurrenskraftiga priser! Priset är från 260:- /timme + moms Ring eller maila för offert. Andreas Hassel / 073-06354911 Hasselsbyggochsvetsteknik@gmail.com Vi har F-skatt sedel och försäkringar.
Snön blir tung vid mildväder! Få ditt altantak skottat innan det är för sent. prisexempel: från 190kr exkl. moms per altantak! Risk för fallande istappar och snöras från taket? Ring oss i förebyggande syfte. Behöver ditt företag hjälp med snöröjning och få taket skottat? Vi utför jobben snabbt och med konkurrenskraftiga priser. För dig som privatperson så ordnar vi allt med RUT-avdraget, du får en färdig faktura - enkelt! F-skatt och försäkrat.
Vi hjälper dig att skotta ner snö och hängdrivor från fastigheter,altantak,industrihallar mm. Vi utför arbetet med en snösop, så att det blir på säkert, snabbt och kostnads effektivt sätt. Ca priser: Takfönster 1500:- 600 kvadrat tak 5000:- Hängdrivor på en fastighet 2000:- OBS! Bara ca priser, det kan bli billigare eller dyrare. Se länk: http://www.youtube.com/watch?v=J4vDoj44-rs Ring så hjälper vi dig!
Markis med full sol- och vindautomatik. Med några enkla knapptryckningar på den medföljande fjärrkontrollen bestämmer du hur långt du vill köra ut markisen. Du kan också välja att den automatiskt ska gå ut vid solsken och sen köras in igen om det blir mulet. Vindautomatiken skyddar markisen från att förstöras om det skulle börja blåsa. Köpt sensommar -09, har använts ca 10 ggr per säsong, dvs i stort sett nyskick! All elektronik från marknadsledande Somfy 4,70 x 3,50 meter (bredd x utfall) (altan altantak solskydd terass uteplats)