Sökresultat för: ”

altan förvaringslåda säljes

Tidigare utannonserade

Pga flytt säljer vi en sittgrupp, för det lilla utrymmet, bestående av liten soffa (längd 160 cm) med praktisk förvaringslåda under locket och två fåtöljer. Ovalt pelarbord 110 x 65 Tillverkad i Småland. De vackra ryggarna gör den lättplacerad även mitt i ett rum. Passar också utmärkt på en veranda, altan eller i sommarstugan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kabe 590 GDL (barnkammarvagn) med ljus och fräsch inredning, kassett-toa och vattenburen golvvärme säljes komplett med förgård 2,6 x 4,3 m, altan, förvaringslådor, glider, parabol etc. Matbord och stolar i förgården ingår. Vagnen är besiktad och gasoltestad till juni 2015. Förgården är byggd av lösvirke med 95 mm mineralull i väggar samt 120 mm i golv och tak. Invändigt klädd med vitlaserad träpanel. Platsen är en av de bästa i Adolfström med sjön direkt bakom. Ring gärna för mer information
Måste tyvärr sälja vårt unika lantliga bord pga vi har flyttat från ett hus på landet till lägenhet. Där det inte får plats.... Bordet är 2.50 långt och 1.10 brett. Ingen planka är den andra lik. På ena sidan finns det tre små förvaringslådor med fina beslag. Benen är svarvade. Ja det är helt enkelt ett underbart & charmigt bord! Kan tänka mig att det även passar jättebra på en inglasad altan. Bordet är gediget och väldigt tungt. (stolarna ingår inte) 5500kr. Vid snabb och smidig affär kan vi tänka oss att gå ner lite i pris.
Soffa sporadiskt använd som gästsäng, nu stående på inglasad altan Förvaringslådor i underredet Praktisk och lätt!
Fint gammalt häbre, timrat, ursprungligen från Hortlax. Elvärme samt liten kamin på bottenvåningen. Bra timmer, breda golvplankor. Plåttak. Bottenvåning med bord och stolar, bäddsoffa samt liten kamin. ca 10 kvm Övervåningen med säng samt förvaringslådor längs ena väggen. Timmret inne är vitmålat vilket gör att det är mycket ljust och fint! Altanen framför stugan är riven. Häbret står i Altervattnet , 1,5 mil från Älvsbyn mot Boden. Köparen står för flyttransporten. Fler bilder kan mailas! Hör av dig om du har några frågor/ vill komma och se på det. Gärna via mail, då jag ej kan svara när jag arbetar.