Sökresultat för: ”

alpine magnum stubbfräs säljes

Tidigare utannonserade

Vi har nu börjat nu börjat importera denna typ av stubbfräs!! Otroligt effektiv och mäter sig i fräshastighet med betydligt större stubbfräsar! Kommer åt överallt och mycket enkel att transportera. Kan fås med olika motorer, Stihl, Solo eller Husqvarna. Vikt ca 50 kg Mellan 8-9,5 hk (beroende på motoralternativ) Ring eller maila om du är intresserad av demo eller annan info. Du kan även kolla denna länk ifall du vill se mer: http://www.alpinemagnum.com/alpine-magnum-photos.htm Pris från 52000 exkl moms, beroende på motoralternativ Har för närvarande 1 med Stihl motor i lager!!
Proffsmaskin som ska är lika effektiv som Vermeer 252 eller Rayco 1625, men som endast kostar 1/4! Enkel att ta med överallt och tar inte stor plats i bilen heller, ett perfekt komplement till dig som fäller träd och hyr in eller skänker bort stubbfräsningen till andra företag eller till dig som har en större maskin och inte kommer åt överallt med den. Finns med flera olika motoralternativ. Bla Stihl ms880 (pris 39500 ex moms) , Stihl TS760(37500 ex moms) och Solo 694 (31500 ex moms). För mer information ring gärna, maila eller titta in på vår hemsida, www.alpinemagnum.se
Har en stubbfräs som är bärbar lite använd. titta på länkar. http://www.alpinestubbfras.se/stubbfras.html Sitter en huskvarna motor på den. http://www.alpinemagnum.com/
Proffsmaskin, ej att jämföra med "jordfrässtubbfräsar" eller liknande.Mycket effektiv liten stubbfräs!! Fräser bort en stubbe lika fort som en Vermeer 252 eller Rayco 1625, trots det kostar den bara en tredjedel av vad dessa maskiner kostar. Fördelarna är många: - En stubbe som är 30 cm tar den bort på ca 8 minuter. En stubbe på 60 cm går på ca 20 min. - Stubbfräs som är mycket enkel att komma åt överallt med. Väger ca 50 kg så kortare sträckor går den tom att bära. (genom radhus eller liknande) - Behövs inget släp att transportera den i, eller är den ett ypperligt komplement till er som har en riktigt stor stubbfräs. - Extremt bra på tex gravplatser där man inte förstör något närliggande. - I stort sett underhållsfri. Bara att tanka och köra, själklart får man då och då byta fräständer. Perfekt maskin för uthyrningsfirma, kyrka, trädfällningsföretag som ska komplettera med stubbfräsning eller för dig som tänkt börja med stubbfräsning. Titta gärna in på alpinestubbfras.se för mer information. Eller hör gärna av er med frågor eller för demokörning. Pris 50000 exkl moms.
Proffsmaskin, ej att jämföra med "jordfrässtubbfräsar" eller liknande.Mycket effektiv liten stubbfräs!! Fräser bort en stubbe lika fort som en Vermeer 252 eller Rayco 1625, trots det kostar den bara en tredjedel av vad dessa maskiner kostar. Fördelarna är många: - En stubbe som är 30 cm tar den bort på ca 8 minuter. En stubbe på 60 cm går på ca 20 min. - Stubbfräs som är mycket enkel att komma åt överallt med. Väger ca 50 kg så kortare sträckor går den tom att bära. (genom radhus eller liknande) - Behövs inget släp att transportera den i, eller är den ett ypperligt komplement till er som har en riktigt stor stubbfräs. - Extremt bra på tex gravplatser där man inte förstör något närliggande. - I stort sett underhållsfri. Bara att tanka och köra, själklart får man då och då byta fräständer. Perfekt maskin för uthyrningsfirma, kyrka, trädfällningsföretag som ska komplettera med stubbfräsning eller för dig som tänkt börja med stubbfräsning. Titta gärna in på alpinestubbfras.se för mer information. Eller hör gärna av er med frågor eller för demokörning. Pris från 32000 exkl moms.