Sökresultat för: ”

alpina landslaget säljes

Tidigare utannonserade

Häftad Cewe 1975 illustrerad. Serien: Sveriges idrottshistoria del 3. TV-guide för OS och World Cup. Alpin tävlingskalender. Ingemar Stenmark och alpina landslaget under guldåren. 152 sidor
SISU Idrottsböcker 1999. Gallrad biblioteksbok i fint skick. 163 sidor. Illustrerad. Thomas Fogdö var tidigare utförsåkare i Sveriges alpina landslag och vann världscupen i slalom 1993. I februari 1995 hände något som dramatiskt förändrade Thomas liv. På ett träningspass i Åre tappade han balansen och flög ut i skogen och landade med ryggen före mot en stubbe. Thomas bröt ryggraden och blev förlamad från midjan och ned! På ett par sekunder var en av Sveriges största skidkungs karriär slut. Men trots skadan vägrade han att ge upp. Hans brinnande intresse för elitidrott och topprestationer fick helt enkelt ta sig nya uttryck, och han sadlade om till psykolog, mental rådgivare och författare. Thomas Fogdö är en av grundarna till Stiftelsen Active Life Foundation som ekonomiskt hjälper idrottare som skadat sig. Thomas menar att vi alla är skapta för att prestera och att vi därför bör försöka optimera våra förutsättningar så gott vi kan. Han anser att sättet att hantera motstånd är oftast det som avgör om man kommer att lyckas bra eller inte. Inställning och attityd betyder mer än de faktiska fysiska omständigheterna. Föreläsare och författare Han föreläser om målfokusering och mental träning, om konsten att möta motstånd och ta sig förbi svårigheter, hur man kan lära sig av små framgångar istället för att fokusera på minsta lilla misslyckande och att lära sig hantera framgång. Vad behövs för att vi skall kunna prestera på högsta nivå? Praktiska exempel från hemmet, idrotten och näringslivet blandas. Tillsammans med Johan Plate har han skrivit boken "Möta Motstånd".
Alpina landslags jacka storlek 44 (M) Dunn jacka varm och skön. 1000 kr
GOLDWIN RACING GROUP JACKET. Snygg dunjacka från Goldwin säljes. Endast använd ett fåtal gånger. Absolut nyskick. Säljes på grund av fel storlek. Goldwin sponsrar det svenska alpina landslaget som bär denna modell av jacka. Helt vattentät med vattentäta sömmar och dragkedjor, riktigt dun, snölås, avtagbar huva, flera fickor och innerfickor, soft-shell på armar och axlar och four-way stretch. Helt enkelt top of the line! FÄRG: Fine blue. SKICK: Absolut nyskick. Använd endast ett fåtal gånger. STORLEK: herrmodell storlek 50, Large. Dock passar den även i många fall medium. PRIS: 2800 kr (nypris ca 7000 kr) Ring mellan 08.00 och 20.30.
01 1981 bra skick Lagbild Alpina landslaget Edvin Ahlqvist. Art. Ingemar Stenmark