Sökresultat för: ”

almgården säljes

Tidigare utannonserade

Har en etta på almgården som jag skulle vilja byta mot en tvåa, helst i samma område men är öppen för andra områden också. En etta med kokvrå. Sovalkov med plats för dubbelsäng. Kyl med frysfack, badkar, 3 stora garderober plus 3 små ovanskåp i hallen varav en städskrubb. Våning 7 av 9 hiss finns. Lätt att få tid i tvättstugan. Billig hyra. Mejla mig vid frågor eller intresse. Mvh Tilda
Min bil har blivit stulen.. Bilen är mycket speciell för mig och jag vill ha tillbaka den.. Ser ni en svart volvo 740 med reg nr NRL 937 så ring polisen 114 14 eller ring min mobil 0762791290 och säg vart ni såg den.. Den har lite speciellt utseende för den är sänkt och tonade rutor och även 3 extra ljus fram på fronter...Står VOLVO POWER i framrutan.. Detta hände i stora garaget på almgården i malmö i onsdags 24/8 mellan kl 17:00-20:00 HJÄLP!
Ljus lägenhet med sovalkov och bra förvaringsmöjligheter! nära till jägersro center, ännu närmare till ica, statoil, dagis och mycket och stora grönområden runt om! Almgården, Hugo Åberg fastighetsförvaltning 34kvm, 6vån m hiss, badkar. 2 stora fönster i vardagsrumsdelen, 1mindre i kök m dörr. Önskar flytta till större i malmö! från 2rok till 5rok är av intresse maxhyra ca 8000/mån hoppas vi hörs!
Har en fin marklägenhet på Almgården ( Jägersro) 4 rok. 96 kvm. Lgh blev helrenoverad 2010 med nya tapet/ommålad + nytt i badrum o gästtoa. Uteplats med staket runt på ca 20kvm. Lgh ligger i utkanten av området i en lugn trappa, vi har trivts väldigt bra här ,men nu är barnen vuxna och flyttar hemifrån så vi vill söka oss vidare. Vi önskar en 2-3:a i stan, kanske runt folkets park... INGA YTTEROMRÅDEN !! Maila vad du har och erbjuda oss så kontaktar vi er....vi skickar gärna fler bilder
   Kvalifikationer  Vi söker dig som är undersköterska eller vårdbiträde med erfarenhet från äldreomsorgen. Som person är du positiv, flexibel och sätter vårdtagaren i fokus. Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort fordras Arbetstid/Varaktighet Timanställning via vår bemanningspoolLön Timlön.  Kollektivavtal finns.Kontaktperson  Anneli Larsson, verksamhetschef 040-425098 Camilla Kellgren, gruppledare 040-425277 Ansökan Välkommen med Din skriftliga ansökan jämte CV. Se nederst på sidanVi behandlar ansökningarna löpande.