Sökresultat för: ”

alma bäddsoffa säljes

Tidigare utannonserade

Bäddsoffan köptes för 4000 kr ca 3 år sen på Jysk. Är i väldigt bra skick. Med soffan följer 4 st mellanstora kuddar som tillhör soffan. Säljs för att vi ska skaffa ny riktig säng till dottern så den måste bort snabbt och därutav priset. Säljes för 700 kr. Prutat o klart. Frakt ordnar ni själva Samtalen går till min syster Alma då jag inte har tid att svara dagtid. Möjligheten att titta på soffan finns på eftermiddagen. Så det är bara att ringa till henne om ni undrar ngt :)
Malön 4+2 bäddar Objekt F1021 Liten stuga på Malö ca 100 m till badstranden och med möjlighet till båtplats På den grönskande ön Malö ligger den här lilla stugan placerad i Almas gamla trädgård. Stugan är en ombyggd smedja, den har en rymlig storstuga med ett bra utrustat kök, bäddsoffa för 2 i vardagsrummet, och ett sovloft för 2-4. Badrummet är relativt stort med dusch, handfat och toalett. Det finns flera uteplatser med bl a utsikt över den anrika Flinks Handelsbod. Almas trädgård är känd i trakterna och delas med husägaren. Det finns en fin näckros- damm som en gång i tiden fungerade som ålsump. Trädgården är mycket barnvänlig och har många saker av intresse för de små som t ex en stor lekplats, gungor i träden, sandlåda, hängmattor etc. Malö camping ligger en liten bit bort likaså Flinks Handelsbod det senare har dessutom både café och en utsökt restaurang. Morlanda Golf har en mycket fin golfbana i internationell standard. Avståndet från stugan till deras klubbhus är bara ca 1,5 km över färjan till Orust. Malö, Flatö och Ängö är mycket lämpade för cykelturer och Flinks Handelsbod har kajakuthyrning. VÄLKOMNA!
2+2 bäddar Objekt F1021 Liten stuga på Malö ca 100 m till badstranden och med möjlighet till båtplats På den grönskande ön Malö ligger den här lilla stugan placerad i Almas gamla trädgård. Stugan är en ombyggd smedja, den har en storstuga med ett bra utrustat kök, bäddsoffa för 2 i vardagsrummet, och ett sovloft med 2 resårmadrasser. Badrummet är i enklare stil med väl fungerande dusch, handfat och toalett. Det finns flera uteplatser med bl a utsikt över den anrika Flinks Handelsbod. Almas trädgård är känd i trakterna och delas med husägaren. Det finns en fin näckros- damm som en gång i tiden fungerade som ålsump. Trädgården är mycket barnvänlig och har många saker av intresse för de små som t ex en stor lekplats, gungor i träden, sandlåda, hängmattor etc. Malö camping ligger en liten bit bort likaså Flinks Handelsbod det senare har dessutom både café och en utsökt restaurang. Morlanda Golf har en mycket fin golfbana i internationell standard. Avståndet från stugan till deras klubbhus är bara ca 1,5 km över färjan till Orust. Malö, Flatö och Ängö är mycket lämpade för cykelturer och Flinks Handelsbod har kajakuthyrning. VÄLKOMNA! För fler bilder på stugan www.kobbaroskar.com
För fler bilder och lediga veckor: www.kobbaroskar.com 2+2 Bäddar Liten stuga på Malö ca 100 m till badstranden och med möjlighet till båtplats På den grönskande ön Malö ligger den här lilla stugan placerad i Almas gamla trädgård. Stugan är en ombyggd smedja, den har en storstuga med ett bra utrustat kök, bäddsoffa för 2 i vardagsrummet, och ett sovloft med 2 resårmadrasser. Badrummet är i enklare stil med väl fungerande dusch, handfat och toalett. Det finns flera uteplatser med bl a utsikt över den anrika Flinks Handelsbod. Almas trädgård är känd i trakterna och delas med husägaren. Det finns en fin näckrosdamm som en gång i tiden fungerade som ålsump. Trädgården är mycket barnvänlig och har många saker av intresse för de små som t ex en stor lekplats, gungor i träden, sandlåda, hängmattor etc. Malö camping ligger en liten bit bort likaså Flinks Handelsbod. Det senare har dessutom både café och en utsökt restaurang. Morlanda Golf har en mycket fin golfbana i internationell standard. Avståndet från stugan till deras klubbhus är bara ca 1,5 km över färjan till Orust. Malö, Flatö och Ängö är mycket lämpade för cykelturer och Flinks Handelsbod arrangerar båtturer.
www.kobbaroskar.com för mer bilder och information. På den grönskande ön Malö ligger den här lilla stugan placerad i Almas gamla trädgård. Stugan är en ombyggd smedja, den har en storstuga med ett bra utrustat kök, bäddsoffa för 2 i vardagsrummet, och ett sovloft med 2 resårmadrasser. Badrummet är i enklare stil med väl fungerande dusch, handfat och toalett. Det finns flera uteplatser med bl a utsikt över den anrika Flinks Handelsbod. Almas trädgård är känd i trakterna och delas med husägaren. Det finns en fin näckrosdamm som en gång i tiden fungerade som ålsump. Trädgården är mycket barnvänlig och har många saker av intresse för de små som t ex en stor lekplats, gungor i träden, sandlåda, hängmattor etc. Malö camping ligger en liten bit bort likaså Flinks Handelsbod. Det senare har dessutom både café och en utsökt restaurang. Morlanda Golf har en mycket fin golfbana i internationell standard. Avståndet från stugan till deras klubbhus är bara ca 1,5 km över färjan till Orust. Malö, Flatö och Ängö är mycket lämpade för cykelturer och Flinks Handelsbod arrangerar båtturer. VÄLKOMNA!