Sökresultat för: ”

alltjänst tank säljes

Tidigare utannonserade

Minigrävare 1,5 uthyres Utrustning - Planerskopa med tiltfunktion - kabelskopa - Tandad jordskopa Hyres ut per dygn för 900kr +moms 8timmar, utöver det kostar det 100kr timmen Långhelg dvs fredag kväll till söndag kväll 2000kr+moms Lämnas med full tank! Lämnar och hämtar inom 5mil från Stöllet utöver det tillkommer en avgift 50kr/mil Kan hämtas för de som har BE kort då ekipaget väger 2200-2300kg Mvh Bygg o Alltjänst Björby AB
Har du tankar på att göra en carport inför vintern kanske byta ut ett kök el någon annan slags ombyggnation. Tveka inte att höra av er till oss för ett kostnadsförslag. Vi utför även altanbyggen, inreder stallar, sätter glaspartier, plogar snö och utför fastighetsskötsel m.m För mer info så kan man titta i på vår hemsida. www.rudinsalltjanst.se För kontakt ring el mala. Mvh Rudins Alltjänst Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
- Snickeri (ROT) - Måleri (ROT) - Trädfällning - Bilservice - Fastighetsservice - Trädgårdsarbete - Industrimontage / Service - Uthyrning av Skylift - Med Mera Se Hemsida för mer information : www.wefarm.se Om företaget EnMans-Företag som startades 2010 av mig Magnus Brunnegård, med tanken att erbjuda tjänster inom ett flertal områden med hög kvalitet till ett lågt pris.
Vi är ett glatt gäng som jobbar med Renoveringar av alla slag.Vi jobbar över hela Västerås samt över hela Stockholm.Vi har bara en massa nöjda kunder.Sitter du i tankar att vilja renovera hemma ? men du orkar eller kan inte själv renovera ta då kontakt med oss så lovar vi att du ska bli nöjd, både då det gäller priset samt slutresultatet. Vi finns på Facebook sök bara på: "Gabriels Alltjänst AB" Där finns en hel del bilder på olika jobb som vi har utfört. Vi ska nu planera för jobb nästa år då det kommer nya ROT avdrag.Boka in oss redan nu så att du är säker på att du får en Hantverkare. Ring eller maila oss.
Företaget för dig som vill ha hjälp hemma eller på ditt företag! Jag kan och gör det mesta. Städning. Grovstäd ( Har städmaskin för golv) Flyttstäd Trädgård: '* Klippa gräs. * Rensa ogräs. * Trimma. * Räfsa Alltså lättare trädgårdsskötsel. Har tillgång till traktor om det skulle behövas! Samt att jag har en bra kontakt på grävjobb om det finns behov av det! Min tanke bakom företaget är att kunna hjälpa folk som själva inte kan eller vill sköta saker själva! Min tanke är att kunna erbjuda en helhet för de äldre med allt de vill ha hjälp med! Så därför har alla pensionärer 10 % RABATT! Så tveka inte o ringa o iallafall träffa mig och få ett kostnads förslag! Jag har ROT o RUTavdrag. ca pris 190 kr/ tim inkl moms och efter alla avdrag! Markanläggning gör min sambo med sitt företga om så önskas! Välkomna att ringa mig på 0510-59 00 64. Mvh Sabina Harpsöe Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.