Sökresultat för: ”

allroundsadel thorowgood t4 låg manke säljes

Tidigare utannonserade

Den bästa allroundsadeln för alla breda hästtyper, baserad på en vidare bom som lätt följer konturen på en bred och platt rygg. Lägre framvalv och en öppen flat sits med slimmad bossa ger maximal kontakt med hästen. Det som medföljer är: sadlen, gjord,säkerhets stigbyglar,stigläder och fish-inlägg. Den är i mycket gott skick in köpt 2008 och inte mycket använd. Den ända defekten är att två sadel stroppar är något slitna. 1800kr eller högsta bud.
mycket fin allround sadel ca ett år gammal det en allroundsadel Låg manke t4 thorowgood i stl x-vid från hööks,mycket bekväm att rida i finns kopparjärn till i stl x-vid.Det är en syntet sadel, vid snabb affär är även priset prutbart ! sadeln finns i arbrå bara att höra av er , jag kollar sällan min melj men hör av er till min mobil :072-2133488 svarar endast på mobilen ej på hemnumret om jag ej svarar prova senare genom att jag går i skolan under dagarna! MVH Emma
Knappt använd två år gammal Thorowgood T4 säljes då den inte används längre. Den är använd ett tiotal gånger till kortare skrittrundor och är i nyskick. Den har X-wide koppjärn, går att köpa andra i affär så att man kan ändra bomvidden. 17,5" Det är en toppensadel för hästar med bred rygg och låg manke, ligger bra och är skön att rida i. En 120 cm lång hoppgjord i läder med platta ingår om det önskas. Nypris 4495 :- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min fina Thorowgood T4 allroundsadel lågmanke, pga hästbyte. Den har legat på fjording och nordsvensk. Sadeln är välskött och mycket bekväm att rida i. Koppjärn x-vid och xx-vid medföljer. Mer info om sadeln: •Tjocka formbara knävulster bidrar till ett naturligt och bekvämt skänkelläge. •Stötdämpande sits för exceptionell mjukhet, minimerar risken för ryttartrötthet. •Högklassiskt hantverk med genuint läderutseende, snygg och välarbetad design. •Omstoppningsbara ullbossor som formar sig efter hästryggen redan vid första ridtillfället. •UV-härdig och klimattålig. •Justerbara knäputor. Sadeln kan hämtas eller skickas mot fraktkostnad. Ring eller maila vid intresse!
Allroundsadel Låg manke T4 Thorowgood. Mycket lite använd, storlek 17 tum, x-vid- Nypris 5299 kr. pris 3000 kr. kan skickas. frakt kan ingå i priset. Den bästa allroundsadeln för alla breda hästtyper, baserad på en vidare bom som lätt följer konturen på en bred och platt rygg. Lägre framvalv och en öppen flat sits med slimmad bossa ger maximal kontakt med hästen. Levereras med koppjärn stl: X-Vid. LÄNK HÖÖKS TILL SADELN.. http://www.hooks.se/produkt/allroundsadel-lag-manke-t4-thorowgoodr/46356/46357/