Sökresultat för: ”

allround sadel till tinker säljes

Tidigare utannonserade

westernsadel som legat bra på nättare tinker och varmblod, 20-21cm mellan conchos mätt på insidan. Totallängd 64cm, Sits anläggningsyta från bak kant på sits till horn ca 40-41cm dvs 17-17, 5 i engelsk stl, . Skön sadel som säljes för min tinker har blivit för grov, pris 1700 en märkeslös allround sadel med normal bom. stl 16, Finns lite märken men inget fel på den, legat på varmblod pris 400kr
Ovanlig i princip oanvänd westernsadel med full quarterbom. Har legat bra på en tinker med bred manke och rak rygg. Matchande pad medföljer. 2700 kr. Välvårdad Windsor allroundsadel. Personligen tycker jag att den lutar lite åt dressyrhållet. Stropparna är utbytta mot nya i mycker rejält och fint läder. Säte 16 och bomvidd normal. Den passar en häst med lite rakare rygg. Om jag inte visste bättre så hade jag köpt en häst efter sadeln. Bekvämare sadel finns inte. Den stoppades om våren-10. Prutbara priser vid snabb affär. Jag kan skicka via schenker,posten och bussgods.
Säljer nu min wintec cair 500, 17" allround. har haft den på min irish cob/tinker. den är 2 år gammal, är som ny. Sitter det röda järnet i (vid). det svarta järnet medföljer (normal) har kvitto (Kostade 6080:-) och alla papper kvar på sadeln så det medföljer. + wintec's sadelöverdrag. inga tillbehör medföljer. kan skickas på bussgods om du står för frakt (250:-)
En mycket skön svart allround 17" X 32, använd ca ett år. 1000:- En brun 17" extra extra wide, legat på bla ardenner och kraftig tinker. 600:- Vid köp av bägge 1500:- OBS!!!! Har fått fler svar på mailen än jag kan hantera. Vid intresse var snäll och ring. Jag hinner inte svara på fler mail.
En fin Thorowgood sadel i fint skick! 17'' och vid bom. Allround mot hopp. Har legat på en tinker korsning, passar perfekt på de lite bredare hästarna med lite mindre manke på. Mer info och bättre bilder kan skickas vid intresse! Billigare vid snabb affär. Nås via mail eller telefon.