Sökresultat för: ”

allergivänliga kattraser säljes

Tidigare utannonserade

Två stycken jätte fina don sphynx hanar. En är svart och en är röd Och dom är leveransklara i mitten av mars Kattungarna är då 12veckorz/ Vid leverans kattungen blir: - Vaccinerade - ID-Chipmärkt - Avmaskad - Veterinärsbesiktad - Stamtavlan från Sverak - Doldafel-försäkrad Don sphynx är en allergivänlig kattras och en mycket social katt vill gärna sitta i famnen och gärna sova med dej under täcket. Läs gärna på om rasen för det är en mycket speciell katt ras.
Underbara kattungar av den snabbt ökande populära rasen Somali ( raskatt ). Somalin är en mycket pigg och trevlig kattras, en ragdoll t.ex är ju lite mer slö. Katterna säljs tidigast vid 12 veckors ålder(de fyllde 12 veckor 15/8 så nu kan de lämna hemmet). Kattungarna är vid leverens # Har stamtavla hos SVERAK # Vaccinerade två gånger # Veterinärbesiktade # Chipmärkta # Avmaskade # Rumsrena Somalin är en syskonras till Abessinier. Main Pälsen är mycket lättskött, inte tovig som t.ex på en Norsk skogskatt. Ring eller maila om ni har några funderingar. Det har visat sig att denna ras är ganska allergivänlig. Vi har allergisk släkt som ändå har kunna bo här. // Jörgen Helig Coon
Hej!! Vågade lockars Cloud & Catgold´s Tiger har nu fått 3 små härliga killar . mysiga på alla sätt , säljes gärna till utställning. Catgold ´s Sam Merlotte d 24 hane ( röd spotted ) super fin kille säljer helt eller på halv foder . Maila eller ring för mer info , är levernas klara. dom är födda den 29 juni , När en liten kattunge flyttar från oss är den. *12-16 veckor beroende på utveckling. *Registrerade i Sverak (Stamtavla) *Vaccinerad 2 ggr . *Id-märkta med chip. *Veterinärbesiktade(ej äldre än 7 dgr). *Badad Kloklippt. *Avmaskad *Rumsren *Åkt bil minst 2 gånger. *Kattungen säljs enbart som innekatt dock får den va ute i koppel/kattgård varma sommar dagar. * kattungarna är vana vid barn & hundar. *Kattunge paket med följer. Cornish Rex är en allergivänlig kattras och dom flesta allergiker tål dessa katter. En Cornish Rex Är en livlig, interlligent, nyfiken och mycket företagsam. Den deltar i hög grad i ägarens sysslor och utvecklar ofta ett mycket personligt förhållande till denne. Pälsen, som är rasens främsta kännetecken, saknar det yttersta pälslagret, täckhåren. Pälsen är lockig eller vågig, mycket kort och silkesmjuk. Framför allt på ryggen och sidorna bildar pälsen prydliga "tvättbrädesvågor". Ringer eller maila för mer info! För fler bilder och info om Cornish Rex gå gärna in på vår hemsida: www.catgoldsrex.com MVH Catgold´s
Det finns två sibiriska kattungar som är stora nog att flytta hemifrån direkt. En svart hona, McZtar och en bruntigre hane McMallaca. De är uppfödda i en familj med både barn och hund. Denna kattras är mycket social och är allergivänlig. Om du är intresserad att läsa mer så titta på Sibiriskkatt.nu så kan du få svar på frågor eller ring mig så svara jag gärna. Kattungarna är registrerade hos SVERAK Chippade och vaccinerade De kommer också att vara veterinärbesiktigade vid leverans. Vill du läsa mer om mina katter på S*Varmokattens katteri, så titta gärna in på min hemsida sibirisk.wordpress.com Jag har en ny kull som inte är presenterad ännu och de blir leveransklara precis till jul. Tänk vilken underbar julklapp till hela familjen. Det går bra att komma och titta och ev tinga en liten krabat.
Russian Blue-kattmamma Melissa har fått kattungar där fader är okänd. Russian Blue är en allergivänlig kattras. Ungarna föddes den 10 december och är vana vid både barn och hund. Två ungar är till försäljning, och vi tror att de är hankatter. Kattungarna är leveransklara den 10 mars och kostar 1000 kronor styck.