Sökresultat för: ”

allergivänliga katter säljes

Tidigare utannonserade

Hej! tänkte se mig omkring om det fanns någon som har en allergivänlig katt som behöver flytta. har själv allergi mot dem och kan inte riktigt mysa med dem katterna vi har här. och eftersom jag nu bor i lägenhet så blir det mer instängt än hemma hos mamma så det funkar inte med en "vanlig katt". är själv 17 år, fyller 18 nästa år och har haft katt hela livet men nu de senaste åren har allergin utvecklats och är inte så rolig att handskas med. Söker alltså främst en katt som sällskap och som är van att vara inne. söker ej en katt för flera tusen! kom med förslag så hör jag av mig!
Skötsam veterinärstuderande 32år kvinna önskar hyra boende, (lägenhet, fritidsboende eller något annat lämpligt) i Malmö området, skall pendla till köpenhamn. Gärna boende där det inte är allt för krångligt att ta sig till en tågstation, åker öresundståget så det måste inte vara precis inne i Malmö utan allt från Helsingborg och nedåt är av intresse till ett rimligt pris. Naturnära är ett plus, men inget måste. Har 2st Sibiriska katter (allergivänliga). Ring eller maila :)
Han är 30 cm hög och väger 4 kilo. Han fäller inte och är allergivänlig. Han luktar inte hund. Han älskar att åka bil och han är van vid barn och katter. Han kan vara ensam hemma i 4 timmar. Han skall INTE gå till någon som vill använda honom i avel utan han skall vara en familjemedlem. Han vill ligga i sängen och i sofforna. Gärna pensionär som alltid är hemma. Han älskar att leka med katter. ENDAST SERIÖSA. .
Fredde född 120806 är leverans klar och söker nu ett långt och varaktigt hem. Han är 50% Dvärgpudel, 50% Lhasa. En mycket trevlig och lättlärd liten kille som älskar allt och alla. Är allergivänlig eftersom han inte fäller och passar väldigt bra som första hund, är van vid både katter och andra hundar. Vid leverans: Chipp, Vet. bes UA, Avmask, doldafel förs. Ring gärna så berättar jag mer. Varmt välkomna och hälsa på oss. Mobil: 0730486899
Underbart söta shih-tzu valpar, födda 9 maj. Finns 3 tikar i vit/svart, helsvart med vita tecken och helbrun med vita tecken. Båda föräldrarna är shih-tzu, ingen stamtavla. Mamman är svart med vita tecken och pappan är vit/goldenbrun. Bild 3 mamma, bild 4 pappa. Redo att flytta efter den 4 juli, då de är: *Vaccinerade *Chippade *Vet. Besiktigade *Avmaskade *Reg Jordbruksverket Uppväxta med andra hundar och även katter. Rasen fäller inte och anses allergivänlig, kräver dock en hel del pälsvård. Pris 7000kr, tingning 1500kr. Säljes ej på avbetalning eller på foder. Prutade undanbedes! Maila som första kontakt.