Sökresultat för: ”

allergivänlig hund till salu västra götaland säljes

Tidigare utannonserade

Cockerpoo är en hund med underbar läggning, intelligens och nyfikenhet. De är hängivet lojala och har en allergivänlig päls som inte fäller och är nästintill luktfri. Jag har nu en kull med valpar som söker kärleksfulla hem. Valparna är uppfödda i hemmiljö. Jag har hanar kvar, en röd och de andra är "golden" med vita tecken. Valparna är leveransklara från 24 Mars. När de levereras är de Chippade, vet.bes., avmaskade och vaccinerade. Jag skickar med en "snuttefilt", leksak och foder till de första dagarna. Valparna är reg. i Cockerpooföreningen.
Vi är 5 stycken Lhasa apso/shih tzu valpar som snart vill flytta till nya hem. Både mamma och pappa är snälla, goa och friska. Vi fäller inte och vi är allergivänliga. Den 11/3 är vi 8 veckor och redo att flytta. Vid flytt är vi -chippade -vet besiktade -vaccinerade -avmaskade -dolda felförsäkrade En liten filt och en liten påse mat medföljer oxå. Att tinga en av oss kostar 1000kr som inte återfås vid ånger. Är ni intresserade så hör av er och kom gärna och kolla på oss. Fler bilder kan mailas.
Vi är 3 härliga goa killar som söker nya mysiga hem, mamma är Malteser och pappa är en vit Chihuahua. Vi är uppväxta på landet, umgås dagligen med andra hundar och trivs bra med barn. Vi är födda den 2 juni och är nu över 8 v. och lev.klara. Och är naturligtvis : Vetbes / Vacc / Chipmärkta, avmaskade och är allergivänliga. Mvh Valparna ! Catharina, 073-9596094 ( efter kl 16.00 ). Christer, 0768- 077720.
Underbara nakenfispojkarna Elvis & Milou är färdiga att flytta hemifrån. Mamma är Chinese Crested/Chihuahua, Pappan är Chihuahua. Valparna har växt upp i hemmiljö med barn, katt och liv och rörelse. Elvis och Milou är två härliga killar med gott lynne, och det är viktigt för oss att dom kommer till ett kärleksfullt och tryggt hem. Valparna är: veterinärbesiktade, chipmärkta, avmaskade, vaccinerade första sprutan. Fäller ej, Allergivänliga Välkommna att höra av er... / Kicki
Vi har VGW-bälten som gör underverk om din hund drar i kopplet. Hunden går mycket bättre och får friare rörelser, den blir inte lika stark och du får en mycket skönare promenad med hunden. Dessutom har vi även lyxiga halsband och koppel, ekologiska och miljövänliga produkter, spännande och allergivänligt godis och tugg. Butiken finns på Hunddagiset STOR & liten. Trankärrsgatan 7, 425 37 Hisings Kärra. Öppetider: Mån - torsd 10 - 18 Fred 10- 17 Vi tar tyvärr ej kort just nu.