Sökresultat för: ”

allergi katter säljes

Tidigare utannonserade

Våra goa katter måste tyvärr flytta på grund av allergi i familjen. Vi har haft dom sedan 2002 då dom var små. Dom är sociala och gosiga och behöver kunna vistas utomhus ibland. Doris är den helvita katten på bilden och Skrållan den spräckliga. Båda katterna är steriliserade. Skrållan är en lite känslig katt, som behöver lite extra omvårdnad och kärlek. Om det inte är möjligt att de kan flytta till samma ställe, så går det att sära på dem. Vi har alltid värnat mycket om våra katter och hoppas nu att de kan hamna hos en djurvän som inser att det är ett stort ansvar att ta hand om ett djur.
Jag måste sälja mina katter på grund av allergi och för att jag inte har någon tid åt dom. Dom båda är väldigt keliga och väldigt sociala. Silver är en honkatt, som är född 13 juni 2009. Hon ser lite ut som en whiskas-katt (reklam-katten) i pälsen med bruna stänk. Ramses är en hankatt, född 27 mars 2008. Han är mörkgrå i pälsen med fina gula ögon. Jag vill helst att katterna kommer till samma hem, då dom har funnit varandra under det här året som bott tillsammans. Priset kan diskuteras.
Hej! Måste tyvärr lämna bort våra två älskade katter för att det uppstått allergi i familjen. Pris kan diskuteras, Det är två hankatter som är kastrerade, öronmärkta och vaxinerade. det är inne/ute katter så dom trivs bra i villaområden där dom kan springa fritt, älskar att jaga möss mm och är duktiga på det. Dom är lite mer än 12 månader gamla. ska gå till samma familj då dom är bröder och varit tillsammans alltid. Dom älskar barn och mysa. Pris:100kr/st ,Katterna måste bort så fort som möjligt. Detta är enligt sveraks/svenska kennelklubbens rekomendationer BVSA
Hej! jag har två huskatter, ute/ inne katter, en svart hona, 8 år ,steriliserad, lugn, kelig social, barnvan. svart vit hona 2 år mycket barnkär och kel sjuk, sterliserad, båda katter öronmärkta. behöver komma till ett hem med möjlighet att vara ute mycket! skäl till att mina två katter behöver ett nytt hem är pga jag har svår allergi och vi ska snart flytta till höghus, bor nu på nedre botten, så katterna skulle ej trivas! vid intresse mailar jag gärna bilder :) mvh Anna
På grund av allergi söker vi nytt hem åt Bamse och Smulan. De är kullsyskon och 1,5 år gamla. Mycket gosiga och sällskapliga katter som är vana vid små barn och att gå ut mycket. Båda är kastrerade, vaccinerade och id-märkta, registrerade i Sveraks register. Kattlåda, klöspelare, leksaker, matskålar och transportbur medföljer. Vi vill att de kommer till samma hem då de har växt upp med varandra.