Sökresultat för: ”

alicraft båt säljes

Tidigare utannonserade

Säljer min Alicraft 19 fot, med 200 HK Yamaha som är i bra skick, motorn är helrenoverad för 3 år sedan och bara körd 3 tim efter det, båten behöver en hel del fix av den lite händige, båten på bilden är tagen ifrån google och är inte den som är till salu utan visar bara själva modellen. Båten har en hel del värde i sig och står på trailer som ingår i priset samt en del andra tillbehör. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Kontakta mig för mer information om båten.Mvh Thomas
Alicraft är en Norsk båt på 4,2 m och den har 4 st sitt platser. Motorn är deffekt och han som skulle laga den har inte tid säger han, så nu säljer jag den i stället. Morton är en volvo penta 60 hk (sport modellen), den går bara på en av de tre cyllindrarna. Både båt och motor är från 70-talet. En 30 km kärra (2 år gammal ) med följer, lite olika tampar och en badstege som ej är monterad ännu. Hamn kapell finns. Den står just nu i Spånga. Priset är PoK
hej har en sportbåt märke alicraft 16 till salu. mycket tid och pengar nerlagt. förra sommarn så slipade jag ner hela båten målade den riktigt gjort och nya rutor är det också på två båtstolar är det i den sitter nya lanterner på allt funkar.motorn är en mercury 50 hk fifty classic från 1986. gör cirka 30 knop rolig liten sportbåt. bytes mot båt med inombordare. det som ska göras innan den ska ner i sjön är att båttenmålas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu båten pga att jag är sugen på en annan. Det är en sportbåt med en yamaha 55hk 2-takt på. Har även en reservdelsmotor som medföljer! *Kärra medföljer ej! *Motorfäste medföljer ej! *Djuprigg + fäste medföljer ej! Spöhållarna medföljer! Det är plats för 10 spön. Nu på senare tid har den gått som trollingbåt. Det är fri transport till köparen inom 5 mils radie, eftersom inte kärran medföljer. Den gör ca 33 knop med en pers utan packning. Mycket bra att åka vattenskidor efter! Ring eller smsa för mer info! Mejl kollar jag inte så ofta!
hej ska nu sälja min sportbåt det är en alicraft med 50 hk Mercury den gör cirka 30 knop. slipade ner hela båten förra sommaren och målade den sitter nya rutor och lanterner allt funkar. bytes mot cross eller motor cykel eller volvo bil med turbo i samma prisklass. kärran ingår inte i priset kan köpas till. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.