Sökresultat för: ”

alicia eklöv säljes

Tidigare utannonserade

Brudklänning, stl. 38 (S), dam Aspera by Alicia Eklöv,orginal stl 38 Andvänd en gång,kemtvättad,som ny. Den har ett långt fint släp med blommönster i silver. Det är snörning i ryggen vilket gör att storleken som är 38 kan varieras.Det är en halterneck klänning. Blommönstert finns även över brösten. Färg ivory(elfenbensvit) Det finns även en lång slöja(175kr) och krona(350kr) att köpa till om så önskas. Nypris 8900kr Nu 3500kr. Eller bud! Möjlighet till avhämntning i Malmö finnes. 3 500:-
Brudklänning, stl. 36 (S), dam Klänningen är en Alicia Eklöv, inköpt för ett år sedan på cinderella i Piteå. Andvänd 1 gång, kemtvättad och har hängt i klädpåse sen dess. Jag är 169cm lång och hade ca: 5cm klack. Klännningen har ett litet släp som faller väldigt fint. Det finns små paljetter som är fastsydda i spetstyget, detta gör så att klänningen gnistrar i vissa sken. (perfekt för vinterbröllop!) Axelbanden är ej orginal, men dem finns kvar om man vill byta. (de är tunna band) Ring el. maila om ni har några frågor el. vill komma och prova. DEN BÖR SES!! (ord pris 8980kr) 4 500:-
Brudklänning, stl. 36 (S), dam Alicia Eklöw 34-36 (XS-S) Så fin och elegant bröllopsklänning i färgen "ivory", äkta, av Alicia Eklöv, art.nr. 4309. Är figursydd (mermaid) fram till höften och lättar därefter, vilket ger optimal figur. Själv är jag 163 cm lång, väger 53 kg och byst-storlek 75 B med klackhöjd på ca 8 cm. 998 kr, prutat och klart! Så otroligt billig pga att den inte är kemtvättad o att den tar för mycket plats här hemma. Kan skickas mot frakt om så önskas.
Brudklänning, stl. 34 (XS), dam Väldigt fin och elegant klänning som passar storlek 34 & 36. Välbevarad sedan bröllopet, kemtvättad en gång! måste ses... pris: 4000 kr Även tigerpälsen är till salu! bra att ha om det är kallt ute... pris: 1500 kr båda för 5000 kr, något billigare vid en smidig affär!
Brudklänning, stl. 46 (L), dam En mycket vacker Alicia Eklöv brudklänning i st 44-46. Ett kort släp på ca en och halv meter, som kan sättas upp i bak eller hållas runt handleden i ett band. I axelbanden finns fastsättning till bh banden så dom inte syns. Brodyrer med pärlor i tyget. Klänningen är kemtvättad utan några fel eller brister. En mycket vacker klänning!