Sökresultat för: ”

alg rent tak säljes

Tidigare utannonserade

Alla sorters tak drabbas förr eller senare av lav och mossa. Sprickor skapas i materialet som kan ge frostsprängningar. Betongpannor drabbas hårt vilket kort och gott medför ett fulare tak. Att regelbundet se över taket och göra en behandling kommer at hålla taket finare och troligen även ge en längre livslängd. Vi tvättar rent dit tak! Vi använder varmvattenhögtryck tillsammans med saneringsmedel (vilken typ av medel vi använder beror på yta samt om det sitter mögel eller alger på). Ring för hembesök. 0707-949746 Vi lämnar fast pris
Vi tar hand om ditt tak. Behandling med Grön-Fri , som tar bort mossa , alger och påväxt . Taket blir många gånger som nytt! Vi byter självklart trasiga pannor , rensar hängrännor och gör en allmän besiktning och åtgärdar så ditt tak ska hålla och fungera i många år till! Är taket alltför gammalt och slitet , tar vi även på oss byte. Fast pris. Kostnadsfri rådgivning Gratis kostnadsförslag Ring och boka en tid så kommer vi till dig, diskuterar och gör en gemensam bedömmning helt kostnadsfritt , inga förpliktelser!
*Vi tar bort mossa,alger och lav på era tak. *Det förlänger livslängden på taket. *Rot berättigat. *Både för privata och brf. *Vi sköter allt. Du behöver inte bekymra dig om någonting. Våra auktoriserade entreprenörer har all kunskap om produkten och vilken utrustning som behövs för att göra ett effektivt och kvalitetssäkert arbete. Hanteringen sker med största hänsyn till miljön, och självklart följer vi alla normer om säkerhet och personligt skydd. Du kan bara luta dig tillbaka och ta det lugnt. Och vänta på att ditt hus blir rent!
Rena Tak förlänger takets livslängd! Alger, mossa och lav blir allt vanligare på våra tak. Det påverkar inte endast husets utseende utan även dess livslängd och värde. Orsaken är bland annat förändringar i klimatet. Med takvård får du inte bara ett fint och rent tak, utan förhindrar också att taket binder fukt som kan leda till skador på ditt tak, tex frostsprängning och ökad påväxt. Med takvård från Rena Tak förblir ditt tak påväxtfritt och fint i många år framöver.
Vi högtryckstvättar taket och sen målar vi det ( grund och toppmålning). Du som kund får ett fräscht och rent tak som samtidigt har långsiktigt skydd. Smuts, fukt, alger och mossa är takets fiender. Vi behandlar taket till en kostnad som är betydligt lägre än vad det skulle kosta att byta hela taket. Vi använder Hagmans takfärg, samt Hagmans takprodukter. Vi jobbar i hela Skåne,Blekinge och Södra Småland 10 år garanti på utfört arbete(färgen ska INTE bubbla eller flagna). Med ROT-avdraget sänker du arbetskostnaden med 50 %, dvs 1/3 av hela kostnaden. Vi har haft ett 100-tal nöjda kunder som har utnyttjat ROT-avdraget år 2009,2010. Kontakta oss så gör vi ett kostnadsfritt besök hos er och ger ett fast pris. Lite mer info på var hemsida:www.takbehandling.se