Sökresultat för: ”

alexander wang väska med nitar säljes

Tidigare utannonserade

Superfin Alexander Wang väska. Original! Modell: "Diego Bucket Bag" Färg: Brun 100% läder med stora nitar fram samt undertill i antik mässingsfärg. Justerbar axelrem samt mindre rem om man vill bära väskan på armen. Svart foder inuti med mindre fack med dragkedja samt läder patch med Alexander Wang logga. Storlek: ca. H 30cm, B 25cm, D 21cm Väskan är köpt från USA, nypris ca. 8.500kr Jag skickar väskan med Schenker så paketet är spårbart. Jag står för frakten! Fler bilder på väskan kan mailas vid förfrågan!
Väska i nyskick från Mrs H. Märket är av AlexanderWang och nypris var 9000. Använd en gång och jag tycker att den är underbar. Vill dock hellre ha nitar i guld så därför vill jag sälja den här. Dustbag och det på bilden är det jag har. Kvittot är borta, såklart. Men jag garanterar att den är äkta. Priset är ett bestämt redan prisvärt pris så det kan vi väl slippa diskutera.
Säljer en mörkblå Alexander Wang Diego väska med silver nitar. Väskan är i mycket bra skick då den knappt är använd. Den är är inköpt i Las Vegas. Kvitto, kort och dustbag medföljer. Mått: 26 x 35 x 25 cm Skambud och oseriösa köpare undanbedes. Köparen betalar frakten! Mvh / Sofia Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min fina väska från Alexander Wang i modellen "Rocco". Den är svart med detaljer och nitar i mässing. Nypris: 7999:- Den har en liten slitning vid ytterfickan men det är inget man varken ser eller tänker på då den är på den invikta delen. Se bild 5. I övrigt är väskan superfin! Längd 34cm Höjd 22cm Bredd 31cm Dustbag och allt annat man fick med väskan när jag köpte den skickas med. Se bild 6. Självklart skickas även kvittot med!