Sökresultat för: ”

alesis d4 säljes

Tidigare utannonserade

Hej. Nu skall grejerna säljas. Alesis D4 med Yamaha slagplattor, hage, bastrummepedal, hihatpedal.' Helt komplett set. Alesisen låter och triggar otroligt bra, och kan byggas ut med mer slagplattor etc om man vill ha mer ljud i setet. Jag tycker att den är bättre än Yamahas moduler. Hihatpedalen fungerar sporadiskt, ny kostar under 200 kr på thomann, därav detta låga pris. Bruksanvisning finns.
Säljer mitt Alesis d4 set med 4 micar inkl. sladdar. Vill sälja det då jag inte har användning för det. Mer info finns på http://www.vintagesynth.com/misc/d4.php Mitt pris är 1600 kr!!
Säljer mitt Alesis D4 då jag inte har användning av den längre. 12 inputkanaler, 500 olika ljud mm mm. Perfekt att ha till baskaggen! Manual och mer info finns här: http://www.dbdrums.com.ar/includes/seccion/downloads/Alesis%20D4%20Manual.pdf Köpare står för frakten. Kan skickas till hela landet. OBS, inte jag som tagit detta foto, dock är det exakt samma modul.
En Alesis D4 19" trummodul i bra skick. Monterad i samma hemmastudiorack sedan ny. Ej något slitet exemplar som varit på turné. Utöver fullt midi stöd har den 12 triggeringångar!!! http://www.vintagesynth.com/misc/d4.php
Har en Alesis D4, som jag vill sälja. Den fungerar utan problem. Det kommer med en ström adapter. Även en manual. Modulen har in och utgånger för midi, om du vill köra den till ett musikprogram i datorn. Eller från de 12 st ingångarna som man kopplar till trumpads (triggers). prutbart vid snabb å smidig affär.