Sökresultat för: ”

alembic elbas säljes

Tidigare utannonserade

En mycket sällsynt och unik Alembic Essence 5 till salu i nyskick. Denna pärla tillverkades 1998 på beställning till en kund i Schweiz. Kropp i mahogny med topp i flammig valnöt. Genomgående hals i 5-lagers lönn med valnötsinlägg. Aktiva mikar med Alembics berömda elektronik som låter underbart som bara en Alembic kan göra. Denna bas tillverkas enbart på beställning och priset idag är 9100 USD plus frakt, tull och moms. Basen kommer i ett Pro Tec fodral med läderrem och strap locks.
Säljer en bas, Alembic Spoiler i absolut toppskick. Har aldrig turnérats och är mycket lite använd. Basen har Flame Koa Top. Hardcase ingår. Svarar inte på låga bud. Ev. byte Yamaha Motif XS8 eller XF8
Säljer en Alembic spoiler bas i oturnérat superskick. Basen har koa-topp. Orginalcase medföljer. Priset diskuteras inte.
En mycket sällsýnt och vacker Alembic Essence 5 elbas från 1998. Dessa basar byggs enbart på beställning och denna kostar 8000 dollar plus tull och moms idag. Basen är helt i nyskick och låter underbart precis som man kan förvänta sej av en Alembic. Ett fint Pro Tec fodral ingår.
Säljer en Alembic Spoiler elbas i nyskick. Kropp av koa trä. Hardcase medföljer. Sannslöst fin bas som är mycket sparsamt spelad.